Eskişehirspor, Denizlispor deplasmanında!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor, Denizlispor deplasmanında!
A
a

Eskişehirspor, Denizlispor'a konuk oluyor. Eskişehirspor bu zorlu karşılaşmadan galip gelerek bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Sütiş Eskişehir
Transfer tahtasını açamadığı için genç futbolcularıyla mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor, ligin 5. hafta maçında Denizlispor’a konuk oluyor. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Genç kadrosuyla onur mücadelesi veren Eskişehirspor, ligin geride kalan 4 haftasında 4 puan topladı. Saha içinde verdiği mücadele ile gelecek adına büyük ümit veren genç kadro bu akşam Denizlispor karşısında yine mücadeleci bir oyun sergileyecek. Teknik Direktör Fuat Çapa nezaretinde milli arayı sıkı bir antrenman temposuyla değerlendiren Eskişehirspor deplasmanda henüz puanla tanışamadı.

Es Es’te zorlu Denizlispor maçı öncesi kadroda sportif sakat bulunmuyor. Hafta başında birkaç antrenmanı sakatlığı nedeniyle kaçıran Kaan Gül, iyileşti ve Denizlispor maçında görev verildiği takdirde sahada olacak. Gençlerbirliği maçında direk kırmızı kart gören Cemali Sertel ise cezasını Karabükspor maçında tamamladı. Es Es 20.00’de başlayacak olan karşılaşmada sezonun ilk puan ya da puanlarını almak istiyor

Denizlispor Eskişehirspor maçının hakemi Ak

Bu akşam Denizli Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak. DenizlisporEskişehirspor karşılaşmasını Adana Bölgesi’nden Caner Ak yönetecek. Ak’ın yardımcılıklarını ise
Soner Maraş ve Bersan Duran yapacak. Caner Ak, Eskişehirspor’un son olarak 24 Aralık 2015 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’la oynadığı ve 4-1 yenildiği karşılaşmayı yönetmişti.

Denizlispor ile 26. maç

Bugün 26. karşılaşmasına çıkacak olan Denizlispor ve Eskişehirspor, geride kalan 25 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Denizlispor’un üstünlüğü görülüyor. Oynanan 25 maçın 10’unda gülen taraf Denizlispor olurken, Eskişehirspor ise 8 maçtan galip ayrıldı. 7 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

Bu maçlarda atılan toplam 80 golün 44’ünü Denizlispor kaydederken 36 gol Es Es’ten geldi. İki takım tarihlerinde ilk kez 4 Kasım 1984 tarihinde Denizli stadında karşılaştı ve karşılaşma golsüz sonuçlandı. Son maç ise geçen sezon yine Denizli’de oynandı ve Siyah-Kırmızılılar sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Eskişehirspor taraftarı her zamanki yerinde

Eskişehirspor’u hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlar, Denizli’de de kendilerine ayrılan yerde olacaklar. Siyah Kırmızılı taraftar, Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için kendilerine ayrılan yaklaşık 750 civarı bileti tüketti. Taraftar zorlu deplasmanda yine son saniyeye kadar takımı destekleyecek.

Denizlispor'un evinde galibiyeti yok

Sezona yeni yaptığı transferle umutlu başlayan ve takımın başına Osman Özköylü’yü getiren Denizlispor, ilk 4 haftada beklediği sonuçları alamadı. Evinde henüz galibiyetle tanışamayan Yeşil Siyahlılar, bu maçta evlerindeki ilk galibiyeti almak için mücadele edecek. Son maçında Altınordu’ya 4-0 gibi farklı bir sonuçla
yenilen Denizlispor’da Teknik Direktör Özköylü son açıklamasında, Eskişehirspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Milli maçlar nedeniyle verilen arayı güzel değerlendirdik. Oyuncularımıza bol taktik verdik. Kondisyon yüklemesi yaptık. Maça gününe kadar antrenmanlarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi.

Denizlispor Eskişehirspor muhtemel 11'ler

Denizlispor muhtemel 11'i: Asil Kaan Güler, Cenk Güvenç, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Ziya Alkurt, Ismail Aissati, Recep Niyaz, Himmet Ertürk, Mehmet Akyüz, Burak Çalık

Eskişehirspor muhtemel 11'i: Ekrem Kılıçarslan, Semih Güler, Bedirhan Altunbaş, Mevlüt Çelik, İsmail Oykun, Mehmet Feyzi Yıldırım,Furgan Polat, Mehmet Özcan, Talha Erdoğan, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 16 Eylül 2018 12:12

🇹🇷 ES ES BU MAÇ NE İLK NEDE SON OLACAK. E S E S BU MAÇI ALACAKTIR. . . 🇹🇷

1 0 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 16 Eylül 2018 12:07

🇹🇷HAYDİ E S E S GÖSTER KENDİNİ. BAŞARACAKSIN.SİZ GENÇLERE GÜVENİMİZ TAMDIR. 🇹🇷

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi