Eskişehirspor "dağılıyor!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor "dağılıyor!"
A
a

Eskişehirspor’da büyük kriz yaşanıyor. 9’u alt yapıdan yetişen olmak üzere sözleşmesi biten 11 futbolcu serbest kaldı. Futbolcular istedikleri takdirde her hangi bir kulübe imza atabilecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da büyük kriz yaşanıyor!
2. Lig’e düşen ve Cuma günü yeni başkanını seçmeye çalışacak olan Eskişehirspor’da kriz yaşanıyor. Takımın iskeletini oluşturan Bedirhan Altunbaş, Ebrar Yiğit Aydın, Emir Yıldız, Furgan Polat, Furkan Balaban, İbrahim Halil Öner, Kaan Gül, Muhammet Yahya Akbulut, Ömer Faruk Güler gibi alt yapıdan yetişen oyuncuların yanı sıra Sezgin Coşkun ve Erdal Akdari’nin dün itibariyle sözleşmesi sona erdi.
 
Takım iskeleti dağıldı
Eskişehirspor’da serbest kalan oyuncular takımın iskeletini oluşturuyor. Ancak kulüpte yaşanan belirsizlik camiayı karamsarlığa itiyor. Camia, Cuma günü yapılacak olan kongrede güvenilir bir ismin seçilip, en azından serbest kalan oyuncuları takımda tutmasını istiyor. Büyük mali borç yüzünden şu an için Eskişehirspor’a henüz bir aday çıkmadı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mahallenizin marulcusu 1 Haziran 2021 18:26

beni desteklerseniz aday olurum

0 4 Cevap Yaz
Oyum sana

Oyum sana başkan.

0 4
pompeo 1 Haziran 2021 17:30

balatacinin piranyalari ... bakalim nerelere gidecekler ..

0 7 Cevap Yaz
Redkit 1 Haziran 2021 14:22

Bırak dağılsın Eskişehirspor tarihinin en kotu takımı bu kadar farklı maç kaybeden bu kadar gol yiyen takım dağılsın hiç üzülmem!

0 16 Cevap Yaz
hakiki bilek

haklısın

0 6
Kamil çetin 1 Haziran 2021 12:21

Takım zaten ölüydü. Bu yüzden iskeleti dağılır tabi :) yeni takım kuracak transferi açacak başkan lazım. Transfer açılmayacaksa hiç uğraşmasınlar direkt düşeriz.

0 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi