Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor: Biz daha ölmedik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor: Biz daha ölmedik!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktör Yılmaz Vural, önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Gaziantepspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Vural, “Bu maçı kazandıktan sonra Boluspor maçını şenlik havasında oynayacağız. Bu maçta ‘Biz daha ölmedik mesajı verelim’ dedi.

Antep’i ciddiye alıyoruz
Vural tesislerde yaptığı açıklamada, “Biz şuan 14’üncü sıradayız. 3 maçı da kazanırsak en kötü 14’üncü sırada ligi tamamlarız. Belediyelerin, şehrin ileri gelenlerinin daha da destek vermesi lazım… Şehrin en büyük markası Eskişehirspor... Gaziantepspor’un durumu ortada. Gaziantepli çocukların hedefi ben iyi oynayayım Yılmaz hoca beni görsün acana Eskişehirspor’a gidebilir miyim diye düşünecektir. Antep’e saygı duyuyoruz ve onları ciddiye alıyoruz” dedi.
 
İyiye gidiyoruz
Samsunspor karşısında alınan galibiyete değinen Vural, “Bizim aldığımız sonuçtan çok oynadığımız oyun geleceğe yönelik ikna etti. Oyuncularımızı mutlu etti. İyi oynayıp kazanmak çok önemliydi. Bunu başarıp kafalardaki Eskişehirspor’u daha iyiye gidiyor anlayışını oluşturdu. Samsun maçında karşımızda bir duvar vardı. Taraftar da bir an önce gol olsun ister. Oyuncu da buna kapılır buna göre hareket ederse yanlış yapar. Bizim buna dikkat etmemiz lazımdı” dedi.

Şenlik içerisinde olacak
Samsunspor karşısında alınan 5-0’lık galibiyette taraftarın büyük payı olduğunu söyleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural taraftara teşekkür etti. Vural, “Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Gaziantep maçında güzel bir sonuçla bitirirsek Bolu maçını şenlik içerisinde 33 bin kişiye oynayalım. Biz daha ölmedik mesajı verelim. Artık tüm takımlar çok zor maçlara çıkıyor. Bizde kalan maçlarımızı kaybetmeyerek ligde kalmayı istiyoruz” dedi.

Altyapıya için konuştu
Vural altyapı hakkında da konuştu. Deneyimli hoca, “Bir Altınordu değiliz ama çok iyi projeler var. Tesis yapıp akademi haline getirilebilir. Futbolda en önemli şey iyi karakterli futbolcular yetiştirmek. Altınordu’da para diye bir şey yok. Altınordu mantığı ile çalışmalıyız. Taşıma suyuyla değirmen dönmüyor. 18 tane altyapıdan gelmiş A Takımda oynamaya aday futbolcu var. Altyapı antrenörlerini kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi