Eskişehirspor: Biz bize yeteriz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor: Biz bize yeteriz!
A
a

Kaderine terk edilen Eskişehirspor yaşam mücadelesi verdiği Spor Toto 1. Lig’in 4’üncü haftasında Karabükspor’u ağırladı. Her iki ekip de maça genç kadroyla çıkarken Eskişehirspor, taraftarını arkasına alarak maçı 2-0 kazandı ve sahip çıkmayanlara me

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor hızlı başladı
Maça hızlı başlayan taraf Eskişehirspor oldu. Dakika 4’te Fıratcan Üzüm sol kanattan açılan ortayı kaleye yolladı ancak top dışarı çıktı. 13’te ise kullanılan köşe vuruşunda topla buluşan Fıratcan topu kaleye yolladı. Karabükspor savunması topu çizgiden çıkarttı. 1 dakika sonra ise Karabük ceza sahası içinde yaşanılan karambolde Halil İbrahim topu Talha’ya bıraktı. Düzgün bir vuruş yapan Talha takımını 1-0 öne geçirdi.

Golümüz sayılmadı
Dakika 18’de ise Eskişehirspor, Talha’nın düşürülmesiyle faul kazandı. Topun başına geçen Feyzi,  golü attı ancak maçın hakemi barajda Semih’in faul yaptığını belirterek golü iptal etti. Dakika 28’de Halil İbrahim ile duvar pası yapan Feyzi sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruş dışarı çıktı. 29’da ise Halil İbrahim’in sağ kanattan yolladığı sert topu ters vuruş yapan Berk topu kendi filelerine yolladı Es Es durumu 2-0 yaptı.

Farkı kaçırdık
35’de ise Mehmet Feyzi’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fıratcan topu direğe nişanladı. İlk yarının son dakikalarında ise Fıratcan üzüm yine yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanmadı. Semih GÜler’in defanstan attığı gelişi güzel topuna hareketlenen Fıratcan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fırat müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Maçın ilk yarısını Es Es 2-0 önde kapattı.
İkinci yarıya da Es Es hızlı başladı. İlk 10 dakikada net goller kaçıran Şimşekler rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Kırmızı Şimşekler rakibine pozisyon şansı tanımadı. Oldukça iyi performans sergileyen Eskişehirspor karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başardı. Eskişehirspor 2018-19 sezonun ilk galibiyetini almış oldu. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 2 Eylül 2018 23:20

Bize sadece bizden fayda olur.bu böyle biline.

1 16 Cevap Yaz
Hakan 2 Eylül 2018 17:31

Tebrikler,Bu kadro her türlü sonuçu alabilir.Tarafatar her zaman olduğu yine EsEs'in yanında olacaktır.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi