Eskişehirspor: 3 - Ümraniyespor: 1 maç sonucu (MAÇ ÖZETİ)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor: 3 - Ümraniyespor: 1 maç sonucu (MAÇ ÖZETİ)
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 14. hafta karşılaşmasında Ümraniyespor ile ebinde karşı karşıya geldi ve bu zorlu maçı 3-1 kazandı. Es Es harika oynadığı maçta taraftarının da müthiş desteğiyle 3 puanı kaptı ve puanını 5'e çıkararak ligde kalma yolunda umutlandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 14. haftasında şampiyonluk hesabı yapan Ümraniyespor'u Eskişehir Atatürk Stadı'nda harika bir futbolla 3-1 yendi. Maçta Emre Güral 2 gol atarken son sözü Jesse söyledi. Özellikle karşılaşma 2-1 'e geldiğinde Ümraniyespor beraberlik için bastırsa da Coşkun Hoca'nın Alperen Kocabaş hamlesi adeta maçın seyrini değiştirdi. Alperen'in asisti ile Jesse golü attı ve maçı 3-1 kazandık. Eskişehirspor taraftarı da bugün inanılmaz bir destek verdi ve adeta takımın aldığı 3 puanın mimarı oldu.

Eskişehirspor Ümraniyespor maçı önemli anları

ESKİŞEHİRSPOR MAÇI 3-1 KAZANDI

Dakika 90+3: Sustuk, maçı bıraktık Eskişehirspor taraftarının şovunu dinliyoruz...
Dakika 90:
Hakem 5 dakika uzatma verdi.
Dakika 89: Eskişehirspor taraftarları yöneticileri ayağa davet etti ve alkışladı. Büyük bir coşku var Eskişehir Atatükr Stadında. Bugün Eskişehirspor taraftarları gerçekten inanılmaz bir destek sağladı takımımıza. Galibiyette onların da büyük payı olacak maç böyle biterse.
Dakika 86: Defansımızın bir anlık hatasıyla Lazar ceza sahasında bomboş pozisyonda topla buluştu ancak vuruşu farklı şekilde auta gitti.
Dakika 85: Mükemmel paslaşmalarla sağ kanattan çok etkili geldik ancak atağımız sonuca ulaşmadı.
Dakika 83: GGGGOOOOOOOOOLLLLLL!!!!! GGGGGGOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL!!!! GGGGGGOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL!!!! JESSSEEEEEEEE!!! ALPEREN RAKİBİNİ ÇOK GÜZEL GEÇİP SIFIRA İNDİ. İÇERİ ORTALADI VE JESSE'YE DOKUNMAK KALDI. 3-1 ÖNE GEÇTİK!
Dakika 81:
Günün yıldızı Emre Güral oyundan çıkıyor. Yerine Kıvanç Karakaş girdi.
Dakika 80: Kontra atağa çok iyi çıktık. Alperen sol kanattan içeri girdi. Çaprazdan çok sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
Dakika 79: Timur ile serbest vuruş kullandılar Ekrem topu çok güzel kornere çeldi. Kornerde yine Ekrem başarılı.
Dakika 78: Berkay sarı kart gördü.
Dakika 77: Jesse kontra atakta biraz acele etti şutunu çekti ama top kalecide kaldı.
Dakika 76: Bu dakikalarda oyunu soğutmaya çalışıyoruz.
Dakika 73: Alperen Kocabaş Ferhat Kiraz'ın yerine oyuna girdi.
Dakika 67: Issah sarı kart gördü.
Dakika 67: Ekrem çok net bir golü önledi. Takımımız oyundan düştü bu dakikalarda.
Dakika 64: Ümraniyespor Serkan Göksu ile skoru 2-1'e getirdi. Golden önce rakip yarı sahada serbest vuruş kullandı. Sissoko'nun gereksiz top kaybı ile kontra atağa çıktılar ve golü buldular.
Dakika 62:
Ümraniyespor ceza sahası dışından bir şut daha çekti Ekrem başarılı.
Dakika 61: Ümraniyespor'da Lazar çok sert bir şut çekti top çatala çarpıp auta çıktı. Çok büyük bir tehlike daha atlattık. Bu dakikalarda Ümraniyespor çok etkili.
Dakika 60: Ümraniyespor'da Emircan şut çekti. Defansımıza çarpan topu Ekrem harika çeldi. Bravo Ekrem!
Dakika 56: Kontra atağa çıktık ancak istediğimiz gibi kullanamadık pozisyonu.
Dakika 55: Ümraniyespor atağında kalecimiz Ekrem ile karşı karşıya kaldı. Boştaki arkadaşına attı ancak son anda defansımız atağı kesti. Çok net bir pozisyondu defansımız başarılı.
Dakika 50: Eskişehirspor taraftarı ikinci yarıda da çok iyi destek veriyor takımımıza.
Dakika 48: Ümraniyespor'un şutunda kalecimiz Ekrem başarılı.
Dakika 46: Ümraniyespor'da Vasco Fernandes sarı kart gördü.
Dakika 46: Eskişehirsporumuz 2. yarıya başladı.

ESKİŞEHİRSPOR İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPATTI

Dakika 45:
+2 oynanacak.
Dakika 43: Mehmet Özcan sarı kart gördü.
Dakika 40: GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!!! YİNE EMRE GÜRAAAALLLL!!! ÜMRANİYESPOR DEFANSINDA BÜYÜK HATA. JESSE RAKİPLERİNİ GEÇİP MÜKEMMEL GİRDİ CEZA SAHASINA. SIFIRA İNDİ VE EMRE GÜRAL'A "AL DA AT" DEDİ. EMRE GÜRAL DA BOŞ KALEYE TOPU YOLLADI. 2-0 ÖNDEYİZ
Dakika 37: Ümraniyespor teknik direktörü Ahmet Taşyürek sarı kart gördü.
Dakika 36: Golü bulduğumuz serbest vuruştaki noktadan bir serbest vuruş daha kazandık. Ferhat Kiraz yine tehlikeli ortaladı ancak öncesinde faul kararı çıktı Ümraniyespor lehine.
Dakika 32: Ümraniyespor sağ kanattan ortaladı. Emre Kurt çok tehlikeli bir kafa vuruşu yaptı ancak top auta çıktı.
Dakika 30: Jesse çaprazdan çok iyi girdi. Şutunu çekti ancak kaleci kurtardı. 2. gole çok yaklaştık.
Dakika 25: Emre Güral'ın golünde takım arkadaşıyla çarpışan Ümraniyesporlu Gökhan Süzen kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Neyse ki Gökhan'ın ciddi bir durumu yok.
Dakika 24: GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!!! EMRE GÜRAAAAAAAAAAAAAAAALLLLL!!! Ferhat Kiraz serbest vuruş kullandı. Emre Güral çok güzel bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara yolladı. 1-0 öndeyiz.
Dakika 24:
Eskişehirspor'da Ferhan köşe vuruşunu kullandı. Karambolde topu kaleye yollayamadık.
Dakika 23: Eskişehirspor çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Emre Güral kaleye vurmak istedi ancak top barajdan auta çıktı.
Dakika 20: Birkaç dakikadır orta sahada iki takımın kıran kırana mücadelesi var ancak iki taraf da istediği pozisyonları bulamıyor.
Dakika 15: Ümraniyespor sol kanattan çok tehlikeli geldi. Gökhan yerden ortaladı. Gomis penaltı noktasında şut çekmek isterken topu ıskaladı. Büyük şans Es Es için.
Dakika 13: Ümraniyespor köşe vuruşu kullandı doğrudan aut.
Dakika 9: Ümraniyespor sol kanattan tehlikeli geldi. Sert şut yan filelerde kaldı.
Dakika 5: Ümraniyespor korner kullandı. Arka direkte tehlikeli bir kafa vuruşu ama top auta gitti.
Dakika 2: Müthiş bir taraftar desteğiyle başladı maça Eskişehirsporumuz.
Dakika 1: Ümraniyespor maça başladı. BAŞARILAR ESKİŞEHİRSPOR
Maç öncesi: İstiklal marşımız okunuyor...
Maç öncesi: Eskişehirspor sahaya çıkarken taraftar yine takımına müthiş bir destek veriyor.

İşte Eskişehirspor'un Ümraniyespor maçındaki ilk 11'i

Ekrem Kılıçarslan, Berkay Dabanlı, Erdal Akdarı, Hakan Aslantaş, Ibrahim Sissoko, Cemali Sertel, Ferhat Kiraz, Kamal Issah, Mehmet Özcan, Jesse Sekidika, Emre Güral

Eskişehirspor ile oynayacağı maça 2 eksik ile gelen ümraniyespor da play off için mücadele veriyor. Ümraniyespor, topladığı 22 puanla ligin 4’ncü sırasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta evinde Akhisarspor’la 2-2 berabere kalan İstanbul temsilcisi Eskişehirspor’u yenerek ilk 2 sıra için iddiasını sürdürmek istiyor.

Ümraniyespor maça Burak Öğür, Vasco Fernandes, Gökhan Süzen, Mehmet Sedef, Tarık Tekdal, Timur Temeltaş, Bahadır Taşdelen, Emircan Altıntaş, Serkan Göksu, Bentley, Riad Nouri ilk 11'i ile başlayacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses26 7 Aralık 2019 12:46

İkinci yarı takımın bu denli kötü görünmesinin en büyük nedeni Ferhat'tı ikinçi yarı başlamadan değişse idi Alperen oyuna dinamizm getirip geriye yaslanma mızın önüne geçecekti. Ferhat'ın oyundan cıkınca yaptıkları neydi. oyundan düştüğünü tüm stad gördü. hocaya beni niye aldın deyip kulübede dayılık yapıp soyunma odasına gitti. yönetim inanıyorum ki disiplinden taviz vermeyecektir. yoksa bu yara tüm vücudu sarabilir disiplin disiplin disiplin başarının ana kaynağı çalışma ve disiplindir.

0 3 Cevap Yaz
Hakan 7 Aralık 2019 10:20

3 puan çok çok kıymetli. Puan savaşı...güzel oyun beklememek lazım.Bize puan lazım.Sonuna kadar mücadele.

0 2 Cevap Yaz
Hüseyin ÖZKAN 6 Aralık 2019 23:40

kardeşim; Ben yanlış maç mı izledim? Adamlar ikinci yarı kalemizi topa tuttu. Direk ve kaleciden dönen, avuta giden toplar neydi öyle... Gollerin dışında pozisyonumuz yok. Rakibin sekiz net gol pozisyonu var. Takım ikinci yarı tamamen oyundan düştü. Sadece kör dövüşü yaptı. Nedir bu rezalet? İddia ediyorum bu oyuncuların tüm alacaklarını ve primlerini ödeseniz bile bu teknik heyet ile bu takım bir alt lige düşer. Şu takıma bak, ilk yarıyı 2-0 önde bitirdiği bir müsabakada ikinci yarı resmen çuvalladı. Bu ne panik, iki top yapamıyor. Belli ki kondüsyonu yetersiz. İyi olan sadece 3 puan, o kadar....Yeter artık insanları kandırmayı bırakın....

2 4 Cevap Yaz
Sezar 6 Aralık 2019 22:29

Coşkun Hoca’ya rağmen. 72 dakika ne bekledi acaba?

1 4 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 6 Aralık 2019 21:41

Helal size çocuklar

0 2 Cevap Yaz
sadık hoca 6 Aralık 2019 19:08

eskişehirsporumuz bu maçı kazanacak arkadaşlar,merak etmeyin.eskişehirsporlu sadık hoca.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi