Eskişehirspor - Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 4. haftasında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...
TFF 1. Lig’in 4’üncü haftasında Eskişehirspor bugün Ümraniyespor’u ağırlayacak. Sezona Ankaraspor mağlubiyetiyle başlayan ikinci haftada sahasında Adanaspor ile golsüz berabere kalan Kırmızı Şimşekler son olarak Altay’a 6-0 mağlup olmuştu. Altay’a alınan ağır hezimetin ardından Eskişehirspor, Teknik Direktör Mustafa Özer ile yolları ayırma kararı almıştı. Şimşekler bugün yardımcı antrenör Hürriyet Gücer önderliğinde sahaya çıkacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor Ümraniyespor ile bugün (04.10.2020) saat 14:00’da Yeni Eskişehir Stadyumu’nda karşılaşacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

4 Ekim Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan Eskişehirspor - Ümraniyespor maçı, TRT ekranlarından da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşma ayrıca beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarında da canlı olarak verilecek.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Eskişehirspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak mücadeleyi yönetecek hakem açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklama göre kritik mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek. Ankara bölge hakemi olan Pakkan’ın yardımcılıklarını ise Gökhan Bırcın, Şahan Yılmaz yapacak.

9’uncu randevu

Eskişehirspor ile Ümraniyespor arasında bugün 9’uncu randevu oynanacak. İki takım arasında şimdiye kadar 8 maç oynandı. Bu maçların ikisini Eskişehirspor kazanırken, birinde Ümraniyespor güldü. Beş karşılaşmada ise beraberlik bozulmadı. Siyah-Kırmızılı takım rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde de 11 gol gördü. İki takım arasında 2016-17 sezonunda oynanan ilk maç 2-2 sona ererken, 2019-20 sezonunda oynanan son maçı Ümraniyespor 3-0 kazandı.

eskisehirspor maci ne zaman saat kacta 04 10 2020.jpg

Eskişehirspor’da eksikler var

Forma giyemeyecekler Eskişehirspor’da bugün oynanacak olan Ümraniyespor karşılaşmasında Bedirhan Altunbaş ve Ömer Faruk Güler forma giyemeyecek. Sağ arka adelesinde yaralanma meydana gelen Bedirhan ile Ömer Faruk’un tedavisine başlanıldığı açıklanırken bu iki oyuncu maçı tribünden takip edebilecek.

Eskişehirspor’un başında Hürriyet var

Eskişehirspor’un bugün Ümraniyespor karşılaşmasında takımın başında Hürriyet Gücer çıkacak. Teknik Direktör Mustafa Özer ile yolların ayrılmasının ardından Siyah Kırmızılı yönetim teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Henüz hiçbir isimle anlaşmayan yönetim takımı Hürriyet Gücer’e emanet etti. Futbolculuğun ardından yardımcı antrenör olarak Es Es’te göreve başlayan Hürriyet, Salı gününden bu yana takımı çalıştırdı.

Ümraniyespor moralsiz geldi

Bugün Eskişehirspor’un rakibi olacak olan Ümraniyespor, Eskişehir’e moralsiz geldi. Ligin 3’üncü haftasında sahasında İstanbulspor’u ağırlayan Ümraniyespor, rakibi karşısında mağlubiyet aldı. 1-0 geriye düştüğü maçı 1-1’e getiren Kırmızı Beyazlı ekip daha sonra rakibinin gollerine engel olamadı 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Ümraniyespor, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılarak telafi peşinde etmeye çalışacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 4 Ekim 2020 15:42

GOOOOOOOOLLLLLLLLL

0 0 Cevap Yaz
bilek26 4 Ekim 2020 15:19

H.İBRAHİM VERKAÇLARDA 3 METREYE DÜZGÜN PAS ATMIYOR ATAĞIMIZI YOK EDİYOR ŞU ADAMIN GÖNDERİN GİTSİN HOCASI GİTTİ BU OYNAMAZ BENCE

0 0 Cevap Yaz
bilek26 4 Ekim 2020 14:39

PENALTIYLA ALAKASI YOK HAKEM BERBAT NE KOL AÇIKLIĞI DA YOK OMZUYLA MÜDAHALE EDİYOR YAZIKLAR OLSUN BÖYLE HAKEMLER FUTB LUN KATİLLERİ VAR SİSTEMİ İSTİYORUZ DİYE DALGA GEÇENLERE BU POZİSYON KAPAK OLSUN.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi