Eskişehirspor - Samsun maçında beklenti büyük

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Samsun maçında beklenti büyük
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehirspor'u ziyaret etti. 

Sütiş Eskişehir
Ziyarete; Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, İdari Asbaşkan Altan Begiter, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, Teknik Direktör Yılmaz Vural ve Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter’in hazır bulundu. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette, gündem Samsunspor maçı oldu. Başkan Kurt, Eskişehirspora Samsunspor maçında başarı dileklerinde bulunarak, “Pazar günü oynayacağımız Samsunspor maçında şehir olarak beklentimiz büyük. Bu zorlu süreci hep beraber aşacağız” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Halil Ünal, Başkan Kurt’a teşekkür etti. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 11 Nisan 2018 12:20

Sahip cikalim dedeye :)

0 0 Cevap Yaz
Osman Nuri Türkmen 11 Nisan 2018 11:12

İş adamlarından pirim takviyesi bekliyoruz hesap numaraları yayınlayın bodrum dan destek olalım

1 0 Cevap Yaz
Sadi

Gerek yok

0 0
SENİNLE OLMUYOR SAYIN BLDY BŞKNI YETERRR 11 Nisan 2018 09:21

odun pazarı belediyesi tamamen reklam yapıyor yerini veya büyük şehire aday olmak icin sahalarda yardım yapıyor gözüküyor.nah şuraya yazıyorum yalan desinler belediye bşknı oldu olası bir civi çakmadı.tamamen burhan sakallının yapmış olduğu işler le geciştiriyor.hadi hamam yolu projesi deyin!!!! allahın aşkına tahtaları döşedi gitti nsl oluyorda bu proje ödül alıyor temennim İNŞALLAH tez vakitte sistem değişirde kurtuluruz.

3 5 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 10 Nisan 2018 23:15

hiç kusura bakmayın. düşeceğimizi zannetmiyorum, ama samsunu yenemez ve bir düşersek; 2019'da o listede, 90 dakika eskişehire küfür eden taraftarı gururla tebrik edeni ve parayı altına yatırmakla espri yapanı görürsem, o partiye oy yok. gitsin listeyi değiştirsin. değiştirmezse baraj altındaki bir partiye 1 oy kazandırırlar. bu siyaset meselesi, oy vermezsen falanca gelir meselesi değil. en azından bir oy diyelim. ben taraftarlık vazifemi yaparım, geri kalan oy verir vermez beni ilgilendirmez.

1 3 Cevap Yaz
Ali 10 Nisan 2018 22:12

Bunlar ne zaman eses desdekcilerni oldu şimdi takım düşme potasına güya sözüm ona desdekcilerni vermeye geliyor senin millet vekilin Göztepeyi tebrik eder bunlara inanmayın süper ligdeyken.neredelerdi hani yılmaz Büyükerşen milleti kandiriyorlar yerlere tabi

5 3 Cevap Yaz
ersin

dünyadan bi habersiniz atıp tutun tabi . geçen y.büyükerşen , para akıttı , halilde bi güzzel yedi , doluyuda konuş boşa da aferin çok ilgilisin eskişehirsporla .

3 3
Ali bey 10 Nisan 2018 18:13

Büyükerşen ortalar kazım'da kafayı çakar.

2 3 Cevap Yaz
goll 10 Nisan 2018 17:55

eyvah bay kurt es es sin iyiliğini ister görünüyor ya yandık küme düştüğümüzün resmidir yazın tahtaya komşular öle diyo

4 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi