Eskişehirspor – Kırşehir Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor – Kırşehir Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

TFF 2. Lig’in 16’ncı haftasında Eskişehirspor yarın Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor’un maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm sorularınızın yanıtları haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kümede kalma adına çok kritik bir maça çıkacak olan Es Es bu maçtan 3 puanla ayrılmak zorunda.

Eskişehirspor – Kırşehir Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta?
Saat 13.00’de başlayacak olan mücadele ES TV’den canlı yayınlanacak.

Eskişehirspor – Kırşehir Belediyespor maçı hangi kanalda?
Eskişehirspor’un en yakın takipçisi ES TV yarın Kırmızı Şimşekler’in, Kırşehir Belediyespor karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak. Saat 13:00’te oynanacak olan mücadele Erdoğanlar Gıda’nın katkılarıyla ekranlara gelecek.

Eskişehirspor – Kırşehirspor maçını kim yönetecek?
TFF 2. Lig’de 5 Aralık Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor-Kırşehir Belediyesi’ni yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi İzmir bölgesinden Reşat Onur Coşkunses yönetecek. Coşkunses’in yardımcılıklarını ise Ahmet Şimşek ve Egemen Savran yapacak.

Kırşehir 6 maçtır kazanamıyor
TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor ligin 16’ncı haftasında 5 Kasım Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Anadolu temsilcisi ligde oynadığı son 6 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. En son ligin 9’uncu haftasında sahasında Tarsus’u mağlup eden Kırşehir bu maçtan sonra bir türlü sevinemedi. 6 karşılaşmanın 3’ün de mağlup olan Kırşehir 3’ün de ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kırşehir Belediyespor kan değişikliği yaşadı
Eskişehirspor’un Pazar günü sahasında ağırlayacağı Kırşehir Belediyespor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Nazilli Belediyespor’a karşı alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından Kırşehir’de teknik direktör Hakkı Kocaoğlu ile yollar ayrılmıştı. Ankara Demir maçında yardımcı antrenörleriyle sahaya çıkan Kırşehir Belediyespor’da teknik direktörlük görevine Hakan Karaca getirildi. Karaca ilk lig maçında Es Es ile karşı karşıya gelecek.
 
Eskişehirspor kazanmak zorunda
Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Eskişehirspor kendini ateşe atmıştı. Siyah Kırmızılı ekip bu kötü gidişatına yarın sahasında oynayacağı Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı maçla son vermek istiyor. Üst sıralarla puan farkının açılmaması için Kırmızı Şimşekler’in yarın ki maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda. Es Es taraftarının önünde kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.
Son oynadığı Uşakspor maçında hayal kırıklığı yaşatan Siyah Kırmızılı ekip taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Teknik Direktör Suat Kaya ise hafta içi yapılan antrenmanlarda takımını bu maça odaklamaya çalıştı. Yitirilen özgüveni tekrar oyuncularına kazandırmaya çalışan Suat Kaya 3 haftadır devam eden galibiyet hasretinin dinmesini istiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ender 5 Aralık 2021 18:52

MUSTAFA ALİ'ye :Hımm ,dediklerimden birşey anlaşılmadığı görülüyor.

0 9 Cevap Yaz
Ekici26 5 Aralık 2021 18:40

Takımı gol yiyene kadar mahkum ve pısırık oynatan gol yiyene kadar futbolun hiç bir güzelliğini sahada sergiletmeyen buğrayı gereksiz yere sağ açık oynataıp eren i oynatmayan suat hoca lütfen istifa et.

0 0 Cevap Yaz
Ender 5 Aralık 2021 14:58

MUSTAFA ALİ 'ye cevap : Değerli kardeşim, şehrin nüfusu sır değil, ben de bildiğim halde Google , wikipedi gibi kaynaklardan aldığım rakamları yaklaşık yuvarlayarak sizlerle paylaştım.Elbette biz nüfus memuru değiliz bütün evleri dolaşıp nüfus sayımı yapmadık. Boş bir zamanında şehrin girişindeki nüfus tabelasına bakmak yeterli. Ama herkesin anlaması gerekirdi 500000, 600000,700000,800000 de olsa böyle büyük bir şehrin, çok sayıda taraftarı,bandosu,belediyesi,işadamları zengin insanları olan şehrin bu borcu bu hızla kapatamayacağını söylemek istemiştim.Sen şehrin nüfusunu gidip Nüfus Müdürlüğü ile görüş. Bir de kendi ismini doğru yazmayı öğren ; ali değil Ali.

1 18 Cevap Yaz
Şevket

Çok doğru. Ağzına sağlık.

0 8
akıl 4 Aralık 2021 15:31

borçlar bitti mi? cris boyd pinto bienvenue isteriz......

38 1 Cevap Yaz
Mehmet

Arkadaş dalga geçmenin sırası mı şimdi ???!!!!

6 2
Ender 4 Aralık 2021 15:05

Eskişehir ili merkez nüfusu : 600.000 Toplam nüfus : 900.000 Trabzon' a borç : 6.000.000 TL Dosya kapat toplanan para : 237.000 TL Koskoca ilde bağışçı sayısı 300 kişi civarında. Bu hesaba göre yılbaşına kadar 1.000.000TL bile zor toplanır .Biraz daha derin düşünsek iyi olur .Yoksa sonu hüsran olacaktır.

0 43 Cevap Yaz
Şevket

Sonuna kadar katılıyorum . Şehrin paralı insanları nerede?????

1 23
Mustafa

Haydi o zaman şu işi güzel bir şekilde sonuçlandıralım. Şehrimizin tüm ileri gelenlerine seslenelim ; Bütün yöneticilerimiz Kulüp, Belediye, Siyasetçiler, Büyük - orta-küçük sanayicilerimiz, esnafımız, tüccarımız ,kısaca HERKES, HEPİMİZ bir olup bu işi çözelim. Yoksa ,3.Lig görünüyor...

1 24
Mustafa ali

Nüfus bilgilerini nerden aldın tamamen yanlış ilçelerin 105 bin nüfusu var geri kalan şehir nüfusu çok biliyorsan borcu sen kapat

23 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi