Eskişehirspor - Keçirörengücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda CANLI yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Keçirörengücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda CANLI yayın
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’de 20192020 sezonunun ilk maçında bu akşam 20.00’de Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Lige -6 puan cezası ile başlayan Şimşekler, taraftarı önünde galibiyet istiyor. Eskişehirspor - Keçiörengücü maçı canlı yayınıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor - Keçiörengücü ile ilk mücadelesine çıkıyor
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Eskişehirspor, bugün Ankara temsilcisi Keçiörengücü’nü konuk edecek. Eski futbolcusu Sebastian Pinto’dan gelen 6 puan cezası nedeniyle sezona hiç de istediği gibi başlayamayan Şimşekler, bugün sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Yeni sezona galibiyetle başlamayı isteyen Kırmızı Şimşekler, taraftarın desteğini arkasına alacak ve -6 puanı -3’e indirmeye çalışacak.

Keçiörengücü ligin yeni ekibi
Eskişehirspor’un bugün rakibi olacak olan Keçiörengücü ise 2018-19 sezonunda TFF 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi. Profesyonel liglerde geçtiğimiz sezon en fazla puanı (76) toplayan ekip olmayı başaran Başkent temsilcisi, bu sezon 10 transfer yaptı. Mütevazi kadrosuyla ligde başarı hedefleyen Keçiörengücü hazırlık maçlarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Düdük Üzenge'de olacak
Spor Toto 1. Lig’in kapanış maçı olan Eskişehirspor-Keçiörengücü karşılaşması saat 20.00’de başlayacak. Zorlu mücadeleye Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı Mert Üzenge yönetecek. Üzenge’nin yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Karşılaşmayı hangi televizyon kanalının verileceği düne kadar netleşmemişti.Zorlu mücadele BEIN SPORTS MAX1’den canlı olarak yayınlanacak.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sıtkı 19 Ağustos 2019 15:27

2-1 olsun Es Es in olsun..

0 0 Cevap Yaz
EsEs 19 Ağustos 2019 15:17

Haydi EsEs..

0 1 Cevap Yaz
2626 19 Ağustos 2019 15:17

Yeni sezon hayırlı olsun.Tarftar her zaman olduğu gibi üzerine düşeni fazlasıyla yapar.

0 1 Cevap Yaz
Cüneyt 19 Ağustos 2019 13:17

Eses bu maç yenicek -6 puan bence takımı atesliycek yondeyim ayrıca takıma güveniyorum transfer yok ama genç çocuklarin gelişim tecrübe süreci oldu ligi tanıdılar bence gençlerin hırsı ve abilerin tecrübeleri eskisehiri play-off taşıyacaktır ha bu takım ilk 6 da olursa o gazla çıkar diye dusunuyorum.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi