Eskişehirspor – Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor – Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 29’uncu haftasında bugün Giresunspor ile karşılaşacak. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, bugün sahasında lider Giresunspor’u ağırlayacak. Mücadele ettiği Spor Toto 1. Lig’de küme düşmesi geçtiğimiz hafta kesinleşen Eskişehirspor artık prestij maçlarına çıkacak. 15 yıl sonra tekrar 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Siyah Kırmızılı ekip, veda edeceği 1. Lig’de kalan 6 maçta en iyi mücadelesini sahada göstermek istiyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Eskişehirspor prestij niteliğindeki maçtan puan ya da puanlarla ayrılmaya çalışacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Eskişehirspor – Giresunspor maçı TRT ekranlarından şifresiz ve naklen yayınlanacak. Ayrıca karşılaşma beIN Sports Max HD1 kanalında da canlı olarak seyirciyle buluşacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bugün saat 16.00’da başlayacak olan Eskişehirspor-Giresunspor mücadelesinde karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek. Kargın’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak. Hakem Kargın son olarak 13 Şubat 2021’de oynanan Ümraniyespor-Eskişehirspor karşılaşmasında Siyah-Kırmızılı ekibin maçını yönetmişti. Bu maçı İstanbul ekibi 3-0 kazandı.

Eskişehirspor - Giresunspor maçı canlı yayın bugün 9 Nisan 2021 Cuma

Giresunspor zirvede

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Giresunspor, bugün oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasında mutlak favori. Karadeniz ekibi geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile karşı karşıya gelmiş rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı. En yakın rakibine 3 puan fark atan Karadeniz ekibi kalan 6 haftada puan kaybı yaşamak istemiyor. Eskişehirspor ile Giresunspor Spor Toto 1. Lig’in ilk devresinde Giresun Atatürk Stadyumu’nda karşılaştı. İlk devresi 0-0 biten maçta 66 dakika iyi mücadele eden Teknik Direktör İlhan Var’ın idaresindeki Eskişehirspor’un o dakikadan sonra gardı düştü. 66’da Eren Tozlu, 68’de ise Sergio’nun golleriyle kazanan Giresunspor oldu.

32’inci karşılaşma

Spor Toto 1. Lig’in 29’uncu haftasında bugün karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor ile Giresunspor daha önce 31 kez birbirlerine rakip oldu. İki ekip 2’si hazırlık 29’u resmi maç olmak üzere 31 kez karşılaştı. Bu maçların 17’sini Eskişehirspor kazanırken, 9’unda Karadeniz ekibi galip geldi. 5 maçta ise kazanan çıkmadı. Takımlar ilk olarak 29 Ağustos 1971’de Eskişehir’de karşılaştı. Bu maçı 6-2’lik skorla Eskişehirspor kazandı. Eskişehirspor toplam oynanan 31 maçta rakip filelere 52 gol gönderirken, kalesinde 38 gol gördü.

Eskişehirspor’da eksik çok

Eskişehirspor’da korona nedeniyle 10 futbolcu bugünkü Giresunspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca son oynanan Altınordu maçında kırmızı kart gören sağ bek Emir Yıldız da bugün forma giyemeyecek. Teknik Direktör Cengiz Seçsev altyapı oyuncularından oluşacak ilk 11’i lider Giresunspor’un karşısında sahaya sürecek.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 9 Nisan 2021 17:43

Hoca bu macta kimi kazandırdıniz Türk futboluna !!!

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi