Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor - Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, kaçta, CANLI hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, kaçta, CANLI hangi kanalda?
A
a

Eskişehirspor - Gençlerbirliği maçı bu hafta ligin en çok konuşulan karşılaşması. Peki bu mücadele ne zaman oynanacak, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayın olacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor - Gençlerbirliği arasında oynanacak olan maç bu hafta Spor Toto 1. Lig'de en çok konuşulan karşılaşma. Peki bu zorlu mücadele ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayın olacak?

Eskişehirspor - Gençlerbirliği maçı

  • 2 Şubat 2019 Pazar günü,
  • Saat 16.00'da
  • Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda
  • BeIn Sports'ta CANLI yayında
olacak.

Gençlerbirliği ile Eskişehirspor'un 48. randevusu

48. randevu Tarihi rekabette bugün 48. karşılaşmasına çıkacak olan Eskişehirspor ve Gençlerbirliği geride kalan 3’ü hazırlık ve 44’ü resmi olmak üzere 47 maçta karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği 19 Eskişehirspor ise 17 kez maçtan galip ayrıldı

47 maçın 19’unda gülen taraf Gençlerbirliği olurken, Eskişehirspor 17 maçtan galip ayrıldı.  11 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Bu maçlarda atılan toplam 110 golün 64’ü Ankara ekibinden, 36 gol de EsEs’ten geldi.  İki takım tarihlerinde ilk kez 13 Kasım 1966 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı ve bu karşılaşmayı Kamuran Yavuz’un attığı tek golle Eskişehirspor kazandı.   Son maç ise 26 Ağustos 2018’de Ankara’da oynandı ve Gençlerbirliği sahadan 5-0 galip ayrıldı. 

Gençlerbirliği ikinci yarıya kötü başladı

Sezonun ilk yarısına müthiş bir başlangıç yapan Gençlerbirliği, 3’ncü haftadan itibaren ele geçirdiği liderlik koltuğunu 17 hafta sonunda Denizlispor’a devretti. Özelilkle ligin ikinci yarısına çok kötü başlayan ve evinde Altınordu’ya 2-0, deplasmanda ise Hatayspor ‘a karşı 3-1’lik yenilgiler alan Ankara ekibi Eskişehirspor karşısına son derece formsuz ve moralsiz çıkacak.

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan

Bugün saat 16.00’da Eskişehir Yeni Atatürk Stadı’nda oynanacak Eskişehirspor- Gençlerbirliği karşılaşmasını Sakarya Bölgesi A Klasmanı hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek.  Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Mehmet Ali Akkor yapacak.  Atilla Karaoğlan, kariyerinde ilk kez bir Eskişehirspor maçında düdük çalacak. 








 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi