Eskişehirspor - Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor bugün TFF 1. Lig’in 34'üncü haftasında Boluspor’u konuk edecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

TFF 1. Lig’in 34’üncü ve son haftasında Eskişehirspor bugün Boluspor’u konuk edecek. 15 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig’e düşen Es Es için bugünkü karşılaşma prestij maçı niteliğinde. Siyah-Kırmızılı ekip 1. Lig’deki son maçını kazanıp galibiyetle veda etmek istiyor.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, 15 puanının silindiği sezonda 30’uncu hafta maçında Altay’la 2-2 berabere kalınca, bitime 4 maç kala ligden düşmüştü. Anadolu futbolunun önemli kulüplerinden biri olan Siyah-Kırmızılılar, 15 yıl aradan sonra 2. Lig’de mücadele edecek. Ligde prestij maçlarına çıkan takım, oynadığı 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Ümraniyespor ve İstanbulspor’a 3-0’lık skorlarla kaybeden Es Es, Balıkesirspor’a ise 2-0 yenildi. Şimşekler bugün Bolu karşısında kazanıp 12 maçlık hasreti de dindirmek istiyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor bu akşam saat 17:30'da Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Boluspor'u konuk edecek.

Eskişehirspor - Boluspor maçı hangi kanalda?

Maç, beIN SPORTS MAX HD kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor - Boluspor maçını kim yönetecek?

Ligin 34’üncü haftasında bugün saat 17.30’da oynanacak Eskişehirspor-Boluspor maçını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Cemil Tunç üstlenecek. 4’üncü hakem ise Adnan Deniz Kayatepe olacak. Malok son olarak 8 Şubat tarihine oynanan ve Eskişehirspor’un 3-0’lık skorla kazandığı Altınordu maçını yönetmişti.

eskisehirspor-bolupsor-maci-ne-zaman-saat-kacta-19-07-2020.jpg

Galibiyetlerde Eskişehirspor üstün

Eskişehirspor ve Boluspor bugün oynanacak maçla birlikte tarihlerindeki 50’inci karşılaşmaya çıkacak. 1970 yılında başlayan rekabette Eskişehirspor 15 maçtan galip gelirken, Boluspor 12 maçı kazandı. 22 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Eskişehirspor, Boluspor deplasmanından 1 puan dönmüş ve bu karşılaşma 1-1 sona ermişti. Ayrıca bu karşılaşma Teknik Direktör Mustafa Özer’in Eskişehirspor’un başındaki ilk resmi müsabakasıydı.

Boluspor için hayati maç

Eskişehirspor ile Adanaspor’un ardından TFF 1. Lige kimin veda edeceği merak ediliyor. Bugün oynanacak maçların ardından ya Osmanlıspor ya da Boluspor düşen son takım olacak. Başkent ekibi 27 puanla 16’ncı sırada, Boluspor ise 30 puanla 15’inci. Balıkesirspor’u konuk edecek olan Osmanlıspor kazanıp Boluspor’un kaybetmesini bekleyecek. Eskişehirspor’un konuğu olacak olan Boluspor’a bugün 1 puan kümede kalmak için yetecek. Futbolseverler son düşen takımın kim olacağını merak ediyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 19 Temmuz 2020 13:22

1.ligdeki son maçımız..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi