Eskişehirspor - Boluspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Boluspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 17. haftasında Boluspor'u konuk edecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 17. haftasında Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Kabus gibi geçen 2020 yılında sadece 3 galibiyet alan Eskişehirspor bu galibiyetini ise Şubat’ta almıştı. Tam 29 maçtır sevinemeyen Es Es, bugün 2021 yılının ilk maçında Boluspor’u ağırlayacak. Es Es maçı kazanarak yeni yıla galibiyetle başlamak istiyor.

Mücadele ettiği TFF 1. Lig’de oldukça kötü bir dönemden geçen Eskişehirspor tam 29 maçtır galip gelemiyor. Geçen sezondan 13, bu sezondan ise 16 maçta 3 puana hasret kalan Eskişehirspor, 2020 yılını sportif anlamdan kabus gibi geçirdi. Kırmızı Şimşekler, 2020’de sadece 3 galibiyet aldı. Es Es 29 maç önce Şubat 2020’de Altınordu’yu yenmeyi başarmış ve bu maçtan sonra galibiyete hasret kalmıştı.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor Boluspor ile bugün (04.01.2021 Pazartesi) saat 16:00'da karşılaşacak. Karşılaşma Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Eskişehirspor ile Boluspor arasında oynanacak olan bugünkü mücadele TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.
 

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

TFF 1. Lig’in 17’nci haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Boluspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Selahattin Altay yaparken, dördüncü hakem olarak da Enver Aydın görevlendirildi.

Eskişehirspor Boluspor ile karşılacak

52’nci randevu

Daha önce 51 maçta karşı karşıya gelen Eskişehirspor ve Boluspor, bugün saat 16.00’da oynanacak maçla tarihlerindeki 52’nci randevuya çıkacak. 1970 yılında başlayan rekabette, Eskişehirspor 15 maçtan galibiyetle ayrılırken, Boluspor 14 maçı kazandı. 22 karşılaşma ise beraberlik ile sona erdi. İki takım arasında oynanan 51 maçta Eskişehirspor rakip filelere55 gol gönderirken, kalesinde ise 56 gol gördü.

Eskişehirspor maça hazır

Eskişehirspor bugün Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Var yönetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma turuyla başladı. Şimşekler, pas ve şut çalışmasının ardından son bölümde ise çift kale maç yaparak Boluspor maçının taktik uygulamasını gerçekleştirdi.

Boluspor moralli geldi

Eskişehirspor’un bugün saat 16.00’da konuk edeceği Boluspor, bu maça oldukça moralli geldi. Kırmızı Beyazlı ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelmişti. Boluspor rakibini 3-2’lik skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı Beyazlı ekip, Dün karayoluyla Eskişehir’e gelen Kırmızı-Beyazlı ekip, konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye çekildi.

İlk yarının son maçı

Eskişehirspor, bugün oynayacağı Boluspor maçıyla ligin ilk yarısını kapatmış olacak. Ligin ilk yarısında başarısız bir tablo çizen Eskişehirspor sadece 6 beraberlik aldı. Kulüp Lisansı alamadığı için 3 puanı silinen Es Es şu an 3 puanla son sırada yer alıyor. Şimşekler bugün rakibini yenemediği takdirde ilk yarıyı galibiyetsiz kapatarak tarihe adlarını yazdırabilir!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 4 Ocak 2021 17:44

Yazik ya yönetim ve hoca gidin artık düşün esesin yakasından. Yönetim acemi hoca acemi yeter. Hangi yüzle oradasiniz. Medyada 3-5 kağıtla artistlik yapmaya benzemiyor. Sportif başarı nerede? Bırak sportif başarıyı her hafta rezalet ve yönetim de gitmemek icin direniyor. Yazıklar olsun yönetimde hocayada. Ne hallere dusurduniz bizi. Yüzünüz varsa istifa edin. İstifa

0 2 Cevap Yaz
Sezar 4 Ocak 2021 17:30

Yenilmekte sıkıntımız yok, çoktan küme düştük de, yere yatan kalkmıyor beni o üzüyor. Herkese rezil oluyoruz.

0 2 Cevap Yaz
Yorumcu 4 Ocak 2021 17:02

Arkadaşlar! Ilk yarıyı izledim,maalesef top kayıpları çok ayağa pas yapamıyoruz kademeye giremiyoruz taç atışından gelen yumuşak toplara bile sahip olamıyoruz,teknik yok bire bir adam bile geçemiyoruz taktik zate n yok orta sahada mehmet ayağında çok top eziyor ve kaybediyor korkarım kaptırdığı her top da yüreğim ağzıma geliyor gol olur diye.. herzaman ki gibi gol yapacak yetenek yok ! Oyunu kendi sahamızda kabul ediyoruz sanki .Kardeşin at topu boş alana koşsun gençler ana oda yok. Sahaya çıkan 11 maalesef beklentinizi karşılayacak kapasiteye sahip değil.Bir de kırmızı kart olayı var,yahu kardeşim senin sarı karton var neden öyle kontrolsüz hareket yapıyorsun böyle profosyonellik mı olur.Teknik ekip ayakta uyuyor .maalesef 2. Yari yenilmemiz kaçınılmaz olacak ve yine heyecanımız kursağımızda kalacak.

0 2 Cevap Yaz
bilek26 4 Ocak 2021 14:50

İÇİME DOĞUYOR BU MAÇ BİZİM GALİBİYET HASRETİ SONA ERİYOR DEMEDİ YAZMADI TAHMİN EDEMEDİ DEMEYİNNNNNNNN. ALPEREN SOL AÇIK BAŞLARSA FORVETTE DE KAAN GÜL OLMASI ŞARTIYLA.

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi