Eskişehirspor - Bandırmaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Bandırmaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 22’nci haftasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Spor Toto 1. Lig’in 22’nci haftasında Eskişehirspor bugün sahasında Bandırmaspor’u ağırlayacak. Siyah Kırmızılı ekip 1 senelik galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor, Bandırmaspor ile bugün (19 Şubat 2021 Cuma) saat 16:00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Spor Toto 1. Lig’in 22’nci haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Bandırmaspor karşılaşması TRT Spor’da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maç beIN Sports’ta da canlı olarak seyirciyle buluşacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Spor Toto 1. Lig’in 22’nci haftasında bugün oynanacak olan Eskişehirspor-Bandırmaspor Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ve Burak Cansız yapacak.

Bandırmaspor’la ilk maç berabere bitmişti

Eskişehirspor bugün sahasında ağırlayacağı Bandırmaspor ile sezonun ilk yarısında 17 Eylül 2020 tarihinde karşı karşıya gelmişti. Bandırma’da oynanan mücadele 1-1’lik skorla sona ermişti. Hatırlanacağı üzere 17 Eylül’deki karşılaşma İlhan Var’ın Eskişehirspor kariyerindeki ilk maçı olmuştu. 1-1 biten mücadelede Eskişehirspor’un golünü penaltıdan Bedirhan Altunbaş kaydetmişti.

Eskişehirspor Bandırmaspor maçı 19 Şubat 2021 Cuma

6’ncı randevu olacak

Eskişehirspor ile Bandırmaspor bugün tarihlerindeki 6’ncı maça çıkacak. İki kulüp ilk kez 1983-1984 sezonunda karşılaşmıştı. Bu maçı Eskişehirspor 1-0’lık skorla kazanmayı başarmıştı. Eskişehirspor, Bandırmaspor’a karşı 5 maçta yenilmedi. 5 maçtan 4 galibiyet 1 beraberlik alan Es Es, kalesinde sadece 3 gol gördü. Şimşekler, rakibine ise bu 5 karşılaşmada 9 gol atmaya başladı.

Eskişehirspor bir senedir kazanamıyor

Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig 22.hafta maçında, bugün sahasında Bandırmaspor’u ağırlayacak. Tam 1 senedir galibiyet yüzü göremeyen Siyah Kırmızılı ekipte, Teknik Direktör Cengiz Seçsev ve öğrencileri, sezonun ilk galibiyetini alabilmek için kenetlendi.

Seçsev galibiyet istiyor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen ve rakibine 3-0 mağlup olan Kırmızı Şimşekler bugün evinde oynayacağı maçla ligde yepyeni bir sayfa açmaya çalışacak. Es Es’in başında üçüncü maçına çıkacak olan Teknik Direktör Cengiz Seçsev takımına bu maça çok iyi bir şekilde hazırladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 19 Şubat 2021 18:05

HANİ HOCA DEĞİŞİNCE BİŞEY DEĞİŞMEZ DİYENLER NEREDE MAÇ BOYU SADECE 3 POZİSYON VERDİ TAKIM YALNIZ YABANCILAR TAKIM OYUNUNDAN FERSAH FERSAH UZAKLAR.

0 0 Cevap Yaz
Sezar 19 Şubat 2021 17:56

Yatan kalkmıyor yenilsek daha iyi

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi