Eskişehirspor - Balıkesirspor maçı pazar 18.00'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Balıkesirspor maçı pazar 18.00'de
A
a

TFF 1.Ligde 29.Hafta oynanacak olan Eskişehirspor - Balıkesirspor Baltok Maçı hangi gün saat kaçta nerede oynanacak. Federasyon tarafından maçın ne zaman oynanacağı açıklandı…

Sütiş Eskişehir
Maç 01.04.2018 18:00 günü saat 18:00 itibari ile başlayacak olup, Geçen yıl TFF 1.lig maçlarının canlı yayın ve özetlerini TRT Spor ekranlarında izleyen sporseverler bu yıl TFF 1. Lig yayın hakları 4 yıl süreyle beIN Sports aldığı için artık maçı canlı izleyemeyecek ve maçın özetlerini beIN Sports ekranlarından takip edebilecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Spor Toto 1.Lig'te bu hafta maçları yönetecek hakemler açıklandı.

Spor Toto 1.Ligin 27.Haftasında 1 / 4 / 2018 günü saat 18:00 itibari ile başlayacak  ve Eskişehir Yeni Stadyum stadyumunda oynanacak olan Eskişehirspor - Balıkesirspor Baltok maçının hakemleri, gözlemci ve temsilcileri TFF tarafından açıklandı.

Eskişehirspor - Balıkesirspor Baltok maçının hakemleri : (H) ERKAN ÖZDAMAR  (Y) ATA YILDIRIM  (Y) BURAK CANSIZ  (D) RAMAZAN KELEŞ  Gözlemci ve temsilcileri : (T) ORHAN TATAR  (T) AYDIN BALKANLI  (T) ERKAN GÜLDAŞ Eskişehirspor Futbol Kulübü maçlarını 33000 seyirci kapasiteli Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi