Eskişehirspor - Ankaraspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Ankaraspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in ikinci yarısında 18. haftada Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: 

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 18. haftasında Ankaraspor'u konuk edecek. Sezonunun perdesini Başkent’te açan Eskişehirspor, Ankaraspor’un rakibi olmuştu. Transfer yasağı bulunan iki takımın mücadelesinde favori son yıllarda altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla ligde mücadele eden Eskişehirspor'du. Mustafa Özer’in çalıştırdığı Kırmızı Şimşekler, rakibine 59’uncu dakikada Erdem Çetinkaya’nın golüyle 1-0 kaybederek taraftarını üzmüştü.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor, Ankaraspor ile bugün (23 Ocak 2021 Cumartesi) ile saat 16:00'da karşı karşıya gelecek.  Karşılaşma Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

TFF 1. Lig'in 18. haftasında, ligin son iki sırasını paylaşan Eskişehirspor ve Ankaraspor'un karşı karşıya geleceği maç, TRT SPOR'da naklen yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda 16.00'da başlayacak olan karşılaşmada, hakem Zorbay Küçük düdük çalacak.

Eskişehirspor Ankaraspor maçı 23 Ocak 2021 cumartesi bugün

Eskişehirspor - Ankaraspor arasında denge söz konusu

Eskişehirspor ile Ankaraspor cumartesi 16.00’da oynanacak maçla 17’nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar 4’ü hazırlık olmak üzere 16 maç oynandı. Eskişehirspor söz konusu maçlarda rakibini 6 kez mağlup ederken, Başkent ekibi de 6 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 maçta ise denge bozulmadı. Es Es takım filelere 22 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü.

Eskişehirspor'da onlar forma giyemeyecek

Eskişehirspor'da bugün oynanacak Ankaraspor maçında sakat ve cezalı isimler bulunuyor. Boluspor maçında gördükleri kartlar nedeniyle Tolga Yakut ve Hamed Ankaraspor’a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Sezgin Coşkun da cumartesi günü takımdaki yerini alamayacak. Onur Bayramoğlu’nun durumu ise maç öncesi netlik kazanacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi