Eskişehirspor - Altay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Altay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 30'uncu haftasında bu akşam Altay'ı konuk edecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor - Altay TFF. 1. Lig'in 30'uncu haftasında karşı karşıya geliyor.  TFF 1. Lig'de koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara geçtiğimiz hafta sona ermişti. 15 puanı silinen ve ve 11 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor'un bu akşamki rakibi Altay ise 46 puanla 4. sırada yer alıyor. 

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor bu akşam saat 17.30'da Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Altay'ı ağırlayacak.

Eskişehirspor Altay maçı hangi kanalda?

Maç, beIN SPORTS MAX HD 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor Altay maçını kim yönetecek?

TFF 1. Lig’in 30’uncu haftasında müsabakaları yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 27 Haziran Cumartesi günü 17.30’da oynanacak Eskişehirspor-Altay maçında Erkan Özdamar düdük çakacak. Özdamar’ın yardımcıları ise Cemal Alpay, Selahattin Altay ve Efe Tanrıverdi olacak. Özdamar geçen sene Es Es’in deplasmanda Giresunspor’a 3-1 kaybettiği maçı yönetmişti.

Altay’da iki eksik var

TFF 1. Lig’in 30’uncu haftasında Eskişehirspor’un rakibi olacak olan Altay’da bu maç öncesi iki eksik bulunuyor. İzmir temsilcisinde zorlu maç öncesi sarı kart cezalısı Özgür Özkaya ile sakatlığı süren Gençer Cansev dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Altay, cuma sabahı Eskişehir’e hareket ederek kampa girecek.

8 haftadır kazanamıyoruz

Ligde son 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Eskişehirspor, bu hasrete son vermek istiyor. Kırmızı Şimşekler ligin 30’uncu haftasında sahasında İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek. Siyah Kırmızılı ekipte tek hedef bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem moral bulmak, hem de 8 haftalık galibiyet hasretini bitirmek. Eskişehirspor ligdeki en son galibiyetini 8 Şubat 2020’de 3-0’lık skorla Altınordu’ya karşı almıştı.

Ekrem'in cezası bitti

Adana Demir maçında sarı kart gören kaleci Ekrem ile  Cemali, Alperen ve Kıvanç sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Erzurumspor maçında forma giyemeyen Ekrem, Cemali ve Alperen takımla çalışmalara çıktı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi