Eskişehirspor - Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 25. haftasında Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

Eskişehirspor - Akhisarspor TFF. 1. Lig'in 25. haftasında karşılaşıyor. Eskişehirspor, Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Akhisarspor'u konuk edecek. 

Son 3 haftadır puan yüzü görmeyen Es Es, Akhisar maçını kazanıp lige tutunmak istiyor. Müsabakaya 3 puan parolasıyla motive olan siyah-kırmızılılar, Akhisar maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapılan antrenman ile tamamladı. Çalışmalar teknik ve taktik antrenmanla sona ererken Cemali de takımla birlikte çalıştı.

Ayrıca Eskişehirspor'un antrenmanında Suriye'nin İdlib bölgesindeki hain saldırıda şehit olan Mehmetçikleri anmak için dev Türk bayrağı açıldı. Kampa giren Eskişehir ekibi, maç saatini beklemeye geçti.

Karşılaşma öncesinde Akhisar’ın 35 Eskişehirspor’un ise 16 puanı bulunuyor. Öte yandan müsabakanın oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyumu'nda maç saatinde havanın iyi olması bekleniyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor ve Akhisarspor bugün (29.02.2020) 16.30'da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacak.

Eskişehirspor Akhisarspor maçı hangi kanalda?

Maç, beIN Sports Max kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Eskişehirspor - Akhisarspor maçını hakem Ramazan Keleş yönetecek. Cemal Alpay ve Kemal Mavi yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Oğuzhan Aksu ise dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

Eskişehirspor Akhisarspor maçı 29 02 2020

Akhisarla 12. randevu

Eskişehirspor ve Akhisarspor bugün 12. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım tarihlerinde 2 tanesi kupa, 9 tanesi ise lig olmak üzere 11 kez karşı karşıya geldiler. Mücadelelerin 1'ini Eskişehirspor, 5'ini Akhisarspor kazanmış, 5 maç ise berabere sona ermişti. 

Ekrem cezalı, kalede Melih olacak

Geçtiğimiz hafta aldığı kırmızı kart cezası dolayısıyla bugün sahada olamayacak olan Ekrem Kılıçarslan'ın yerine Eskişehirspor kalesini Melih Ağa koruyacak. 

Kıvanç takımın başında olacak

Eskişehirspor'un tecrübeli kaptanı Kıvanç Karakaş geçtiğimiz hafta kart cezası dolayısıyla Karagümrük karşılaşmasında görev alamamıştı. Bugün ise Kıvanç sahada takımının başında olacak. 

Kayba tahammül yok

Arka arkaya son üç maçından da puansız ayrılan Eskişehirspor, bugün mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor. Geçtiğimiz salı akşamı Karagümrük karşısında varlık gösteremeyen SiyahKırmızılılarda Teknik Direktör Mustafa Özer, Akhisarspor karşılaşmasını kazanmak için bütün kozlarını oynayacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi