Eskişehirspor – Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor – Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor ligin 32’nci haftasında bugün Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak gibi sorularınızın cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla büyük bir avantaj kaybetmişti. Ligde kalma umutlarını mucizelere bırakan Kırmızı Şimşekler ligde artık prestij niteliğindeki maçlara çıkıyor. Siyah Kırmızılı ekip bugün saha ve taraftarı önünde küme düşme hattından kurtulmaya çalışan Akhisarspor’u ağırlayacak.

Eskişehirspor – Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta?

Eskişehirspor – Akhisarspor karşılaşması Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda saat 14:00’te başlayacak.
 

Eskişehirspor – Akhisarspor maçı hangi kanalda?

Eskişehirspor’un bugün sahasında konuk edeceği Akhisarspor karşılaşması her zaman olduğu gibi ES TV’den canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda oynanan Isparta 32 karşılaşmasını drone görüntüleriyle birlikte ekranlara getiren ES TV örnek bir yayıncılığa imza atmıştı. Bugün saat 14.00’de oynanacak olan maç canlı olarak ES TV ayrıcalığıyla ekranlara gelecek. Maç önü ve maç sonu stadyumdaki son gelişmeler yine ES TV’de olacak.

Eskişehirspor – Akhisarspor maçını kim yönetecek?

Bugün Yeni Atatürk stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesinden klasman hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Hüseyin Can ve Tuncay Ercan yaparken, Tunç Özdemir’de 4. Hakem olarak görev yapacak. 

7 maçta 5 mağlubiyet
Geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda Isparta 32’ye 2-0’lık skorla mağlup olan Eskişehirspor, 7 maçta 5’inci yenilgisini aldı. Es Es’in bugün sahasında ağırlayacağı Akhisarspor ise ligde kalma umutlarını sürdürmek istiyor. 29 puanda 15’inci sırada yer alan Manisa temsilcisi ligde son olarak sahasında Ankara Demirspor’u ağırlamış ve rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. 

Onur ve Eray yok
Eskişehirspor’da bugün Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi önemli eksikler var. Geçtiğimiz cumartesi günü ligin 31’inci haftasında oynanan Isparta 32 karşılaşmasında sarı kart görerek kart limitlerini dolduran Onur Arı ve Eray Ertorun bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Es Es’in forvette Hasan Alp, sol bekte ise Muhammet Yahya Akbulut’un forma giymesi bekleniyor.

Cengiz şüpheli Efehan hazır
Eskişehirspor’un birinci kalecisi olan Cengiz Alp Köseer, hastalığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde oynanan Isparta maçında forma giyememişti. Tedavisi devam eden Cengiz’in bugünkü Akhisarspor maçında da forma giymesinin bir hayli zor olduğu öğrenildi. Isparta maçında Cengiz’in yerine kaleye geçen ve ilk yarıda güzel kurtarışlara imza atan Efehan Kaptan’ın Akhisar maçında da kaleye geçmeye hazır olduğu öğrenildi.

Akhisar’la 16’ncı randevu
Süper Lig, 1. Lig, Kupa ve 2. Ligde, daha önce 15 maçta karşı karşıyla gelen Eskişehirspor ve Akhisar, bugün saat 14.00’de oynanacak kritik mücadelede 16.kez karşılaşacak.  İlk kez 2012-2013 sezonunda süper ligde bir birerine rakip olan iki takım, süper ligde 8, Türkiye kupasında 2, 1. Ligde 4, 2. Ligde ise ilk kez bu sezonun ilk yarasında karşılaştı. Eskişehirspor 15 maçta Akhisar karşısında sadece 1 kez galip gelirken, (8-11-2013 Eskişehirspor 2-Akhisar 0), 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Akhisar ise 9 maçtan galip ayrılmasını bildi. Daha önce 7 maçta rakibini Eskişehir’de ağırlayan Siyah kırmızılar, bu maçlardan 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi aldı. Rakip ağlara 15 maçta 12 gol gönderen Eskişehirspor, kalesinde ise 25 gol gördü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
odunpazarlı 30 Mart 2022 12:21

Bu maçı mutlaka almalıyız Akhisar direk rakibimiz 6 puanlik mac ben inaniyorumki bu maçta şeytanın bacağini kiracağız

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi