Eskişehirpor’dan haftanın karmasına...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirpor’dan haftanın karmasına...
A
a

Eskişehirspor, gençleriyle çıktığı maçtaki muhteşem galibiyeti ile Spor Toto 1. Lig'de haftanın karmasına bir futbolcu yazdırmayı başardı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’in 4’üncü haftasında evinde Kardemir Karabükspor’u konuk etmiş ve 2-0’lık skorla sezonun ilk galibiyetini almıştı. TRT Spor’un haftalık olarak yaptığı Spor Toto 1. Lig’de haftanın 11’inde Eskişehirspor’dan Halil İbrahim Öner de kendine yer edindi. Karabük maçına ilk 11’de başlayan 22 yaşındaki Halil İbrahim, 90 dakika gösterdiği performansı ile taraftardan büyük alkış topladı.

Eskişehirspor galibiyetinden müthiş fotoğraflar​

Antrenmanlar başladı

Spor Toto 1. Lig’in 4’üncü haftasında 1 Eylül Cumartesi akşamı Karabükspor’u 2-0 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan Eskişehirspor, maçtan sonra 3 gün izin yapmıştı. Dün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya gelen Siyah-Kırmızılı ekip, antrenmanlara kaldığı yerden devam etti. Bu hafta sonu Milli ara nedeniyle ligde maç oynanmayacak. Bunu fırsata çevirmek isteyen Teknik Direktör Fuat Çapa ve talebeleri bu boşlukta sıkı çalışacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 6 Eylül 2018 15:47

HAYIRDIR MUSTAFA BEY NENENDE Mİ TOPCUYDU ? BİRAZ AYIPOLMADIMI ? ? ?

2 1 Cevap Yaz
Mustafa Peri 6 Eylül 2018 10:44

Kimse biz Eses taraftarını uyutmaya çalışmasın? Yendiğimiz takım yani Karabük bizim takımın laciverti? Haftanın kadrosuna bu maçtan dolayı nenemde girer. Bu takım küme düşer dostlar. Çok yazık oldu. Kötü yöneticiler vefakar taraftarı ayakta uyuttu maalesef. 2.lig bekle bizi...

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi