Eskişehirlilerin korkulu rüyası olmuşlardı, böyle yakalandılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilerin korkulu rüyası olmuşlardı, böyle yakalandılar!
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de birçok eve girerek vatandaşın korkulu rüyası haline kadın hırsızlar, hedef tespiti yaparken güvenlik kameralarına yakalandı.   
Bir süredir kent genelinde birden fazla eve girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen ve vatandaşın adeta korkulu rüyası haline gelen kadın hırsızlar bir kez daha sahneye çıktı. Edinilen bilgiye göre, Kumlubel Mahallesi Bayraktar Sokak’ta bulunan bir apartmandaki dairenin kapısını kontrol ederken güvenlik kamerasına yakalanan kadın hırsızlar rahat tavırlarıyla görenleri hayrete düşürdü. Hedef olarak belirledikleri evlerde önce dinleme sonra da kapıya vurma yöntemleriyle içeride birisinin olup olmadığını kontrol eden hırsızlar hakkında yoğun şikayetler sonucu polis ekipleri tarafından yakalama çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi. 
                
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şafak 26 Eylül 2022 11:20

Bu hırsızların kim oldukları, ne mal oldukları o bölgede herkes tarafından biliniyor. Ama bunlar başkalarının canını daha fazla yakmadan yakalansalar olmaz mı? İlla ki yoğun şikayetler ve fazlaca mağduriyet yaşayan insan sayısının artması niye bekleniyor? Hadi bir evi soydular, iki evi soydular, üçüncüye fırsat verdirmeden şak diye yakalanmaları lazımdı bunların. Ablamın evinden sıfır televizyonlarını çalan bunlar, giden mal katiyyen geri gelmiyor. Ne oldu şimdi? Yakalayınca çaldıkları mallarda yakalandı mı? Hayır ! Çünkü bunları yakalamak için kaybedilen ve boşa yeni ihbarlar beklenen zamanda o eşyalar anında nakite çevriliyor. Bunları çalmadan yakalamak marifet. Çaldıkları malı nakite çevirince değil

0 2 Cevap Yaz
Emenike 26 Eylül 2022 11:05

Demek yoğun şikayetler olmasa, hırsızlar kaldığı yerden devam edecekler ve yakalanmayacaklar. Ben böyle anladım

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi