Eskişehirlileri uyardı! "Oyuna dönüştü..."

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlileri uyardı! "Oyuna dönüştü..."
A
a

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) Başkanı Ekrem Birsen, enflasyonla mücadele kapsamında yapılan indirimlerin bir oyuna dönüştüğünü belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ESESOB Başkanı Ekrem Birsen, açıklamasında, büyük mağazalar tarafından enflasyonla mücadele kapsamında gerçekleştirilen indirimlerin, müşteri çekmek adına yapılan bir oyun olduğunun belirtti. ESESOB Başkanı Birsen, "Geçtiğimiz yıl döviz kurlarının artışıyla yaşanan yüksek enflasyon ortamı nedeniyle hükümetimizin başlattığı Enflasyonla Mücadele kampanyası çerçevesinde büyük mağazaların yapmış oldukları indirimler, son zamanlarda büyük mağazaların müşteri çekmek amaçlı kullandıkları bir oyuna dönüşmüştür. 
Enflasyonla Mücadele adı altında indirim yaptıklarını söyleyerek, aslında fahiş fiyatlar üzerinden indirimler yaparak ürünleri yine normalin üzerinde fiyatlarla satmakta ve indirim adı altında halkımızı aldatmaktadırlar. Yine döviz kurlarını bahane göstererek yüksek fiyat artışı yapan bu firmalar, döviz kurlarının düşmesine rağmen fiyatlarında herhangi bir indirime gitmemişlerdir. Bu konuda halkımızı uyanık olmaları yönünde uyarıyoruz. Halkımızın fiyat karşılaştırması yaptıklarında bakkal ve bayilerimizde satılan ürünlerin büyük marketlere oranla daha uygun olduğunu, halk pazarlarında satılan sebze ve meyvelerin büyük mağazalara göre daha taze ve daha ucuz olduklarını göreceklerdir" diye belirtti. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi