Eskişehirlileri çileden çıkaran görüntü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlileri çileden çıkaran görüntü
A
a

Eskişehir’de dar ve çoğunlukla tek yön olan sokaklara park edilen araçlar vatandaşları çileden çıkardı. Polisin uyarılarına aldırış etmeyen bazı sürücüler, park etmek ve belirlenen saat dışında yük indirmek-bindirmekten vazgeçmiyor. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in yoğun bölgelerinden biri olan İstiklal Mahallesi'ne her gün binlerce araç giriş-çıkış yapıyor. Araç yoğunluğunun hat safhada olduğu mahallede dar ve tek yön sokaklar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Fiziki koşulların zorladığı sokaklarda bir de kural ihlali yapan sürücüler trafiği kilitliyor. Özellikle Çınar Sokak üzerinde yük indirme-bindirme saatleri dışında sokaklara gelen kamyon ve diğer araçlar, otopark olmasına rağmen dershane ve göz hastanesi önüne park ederek hem sokak esnafını hem de otoparklara girmek isteyen sürücüleri adeta çileden çıkarıyor. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kural ihlali yapan sürücülere gün boyunca uyarıda bulunup cezai işlem uygulasa da sonuç yine değişmiyor. 

Sokak esnafı, hemen her gün yaşadıkları durumun kesin olarak çözüme kavuşması gerektiğini dile getirirken, otoparka girmek isteyen sürücüler ise yaşadıkları durumu cep telefonlarına kaydederek durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kurtoğlu 30 Haziran 2019 23:16

Ticarethanelere sipariş getiren sevkiyat araçlarına hak vermek lazım,onlara sorsak onlarda trafiği sıkıştırmak istemezler.Fakat yaptıkları iş kısa sürelide olsa trafiği aksatmayı gerektiriyor,malum yollar çok dar ve tek araçlık.Sevkiyat hariç keyfi araç parkı yaparak trafiği altüst edenlere bende karşıyım,yani bahsettiğim kişiler hususi aracını çarşıda kaldırımın tam ortasına,engelli rampasına vb yerlere park yapmaktan utanmayanlardan oluşuyor.Bu iş artık belediyeyi aşar,belediye koskoca çarşıda trafik rahatlayacak diye çift şeritli yol yapacak değil ya! İnsanlarda hiç mi kabahat yok? Ben çarşı ortasında gıda sevkiyatı yapan araçları 5 dakika bile beklemeye tahammülü olmayan çoook sürücü gördüm.Hergün sayıları gitgide artıyor bu insanların,sağlam bir bahaneleri olmadığı gibi çoook aceleleri ve çoook önemli işleri var bu arkadaşların.Madem acelen var,çoook işin var ne işin var çarşıda değil mi? Tamamen tahammülsüzlük ve bencillikten başka hiçbirşey değil bu....

0 2 Cevap Yaz
esnaf 30 Haziran 2019 20:48

ibretlik cezalar verilirse , gorelim bakalim birdaha izinsiz saatler disinda park yapabiliyorlarmi.Verilecek ceza bir kacbin tl olmali yada arac trafikden men edilmeli.Yani caydirici cezalar olmali.

0 4 Cevap Yaz
Esesli vatandaş 30 Haziran 2019 19:14

Belediye trafik zabıtaları niye ilgilenmiyor.neticede burada belediyenin otoparkı var.

0 2 Cevap Yaz
Basri savaş 30 Haziran 2019 18:33

Şeytan azapta yakışır daha bu iyi günleriniz.

3 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi