Eskişehirliler için sevindiren tablo

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler için sevindiren tablo
A
a

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren haritayı paylaştı. Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan iller arasında Eskişehir de yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan vaka patlaması nedeniyle ortaya çıkan yeni tablo sevindirdi

Sütiş Eskişehir
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun. Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz, Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR'DE VAKA SAYISINDA 1 HAFTADA 31,51 DÜŞÜŞ!
Eskişehir'de 19-25 Haziran haftasında 100 bin kişiye karşılık gelen bir haftalık vaka sayısı 112,85 olarak açıklanmış ve Eskişehir en kötü durumdaki illerden biri olmuştu. Bu hafta rakam tam 31,51 düşüş gösterdi ve 81,34'e geriledi. Sağlık Bakanı Koca da Eskişehir'in en çok vaka azalışına sahip 2. şehir olduğunu açıkladı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi