Eskişehirliler Erdoğan'ı bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler Erdoğan'ı bekliyor
A
a

AK Parti Eskişehir 6’ıncı Olağan Kongresi için hazırlıklar tamamlanırken, binlerce vatandaş programa katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ile beklemeye başladı. 

Sütiş Eskişehir
Yenikent Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Eskişehir 6’ıncı Olağan Kongresi’ne mevcut İl Başkanı Dündar Ünlü tek liste halinde girerken, 700 delege oy kullanacak.

Eskişehirliler Erdoğan'ı bekliyor - Dündar Ünlü tek aday

Büyük bir coşku ile sabah saat 8 itibari ile salonu doldurmaya başlayan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Salon içi ve dışarıda büyük katılım sağlandığı kongreye Bilecik, Kütahya illerinden de vatandaşlar geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 15.00’de halka hitap etmesinin ardından kongrenin yapılacağı salona giriş yapması bekleniyor.

Hazırlıklar hakkında bilgi veren AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Serhan Arıman, "Eskişehir 6’ıncı Olağan Kongresini gerçekleştiriyor. Biz bu 6’ıncı olağan kongre bizim için çok önemli. Bu bir start. Biz 2019 yılının startını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelmesiyle vermiş olacağız. Bir haftadır bu kongreye hazırlanıyoruz. Hem dışarıda bir miting olacak. Bir düğün şölen havasında gerçekleşiyor. Dışarıda çok büyük kalabalık var. Biz bununla ilgili 250 noktaya afişlerle süsledik. Sabah 8 itibari ile içeride ve dışarıda gelmeye başladılar. Bugün çok farklı sürprizlerimiz olacak. Özellikle Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilatlarımız yoğun çalışma yaptılar. 700 delege oy kullanacak. Şuanda Yeniken Spor Salonu 3 bin 500 kişilik dışarıda bulunan kalabalık ile birlikte 17 bin vatandaşımızı bekliyoruz. Biz bugün caddelere sığmayacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi