Eskişehirliler dikkat! Seferler duracak, cadde trafiğe kapanacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler dikkat! Seferler duracak, cadde trafiğe kapanacak!
A
a

Eskişehir halkını yakından ilgilendiren gelişme: Tramvay açlışmaları nedeniyle Şehir Hastanesi - Opera hattında tramvay seferleri duracak, Gazi Yakup Satar Caddesi'nin bir kısmı trafiğe kapatılacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika gelişmesi: Eskişehir'in önemli tramvay hatlarından Şehir Hastanesi - Opera hattında 12 Kasım 2019 Salı günü itibarı ile tramvay seferleri durdurulacak, aynı zamanda Gazi Yakup Satar Caddesi'nin de Yıldız - Opera arasındaki bölümü araç trafiğine kapatılacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tramvay hattı uzatma projesi kapsamında yapılacak makas bağlantısı çalışmaları nedeniyle yapılacak bu değişiklikler, Eskişehir halkının alternatif güzergahlar kullanmasını gerektiriyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: 

Tramvay Hattı Uzatma Projesi kapsamında Otogar-Opera-Kumlubel hattında gerçekleştirilecek makas bağlantısı çalışmaları nedeniyle 12 Kasım 2019 Salı günü itibariyle Şehir Hastanesi-Opera hattında tramvay seferleri durdurulacaktır. Çalışmalar tamamlanıncaya dek seferler Şehir Hastanesi-Osmangazi Üniversitesi hattında sürdürülecektir. Ayrıca ilk olarak makas bağlantı çalışmaları Yıldız tramvay kavşağında başlayacağından yeni hattın yapıldığı Gazi Yakup Satar Caddesi'nin Yıldız-Opera arasındaki bölümü araç trafiğine kapatılacaktır.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Açıklayın. 17 Kasım 2019 15:31

Kaç gün,kaç hafta....Elbette bir planlama süreniz vardır.Açıklayın.

0 0 Cevap Yaz
İsimsiz 11 Kasım 2019 09:30

Opera şehir hastanesi tramvayında şehir hastanesine zaten tıklım tıklım gidiyor tam bir rezalet keşke buna da bir çözüm bulunsa o yöne giden tramvaylar çoğaltılsa çok daha iyi olacak

9 10 Cevap Yaz
Nurullah 11 Kasım 2019 08:02

Alternatif güzergah = ?

12 8 Cevap Yaz
Nurullah

Beğenmeyen kişilere sonsuz teşekkürler : Alternatif güzergahı soruyoruz yorumu beğenmiyorlar .

7 12
Hektor 10 Kasım 2019 23:56

Saygıdeğer Yılmaz Hocam; Bu şehir için yapmış olduğunuz büyük ve güzel hizmetler için size sonsuz teşekkürler...bazı nankör tipler farkında olmasa da düşünebilen, görebilen ve vicdanı olan insanlar sizin ne kadar değerli biri olduğunuzu çok iyi bilmektedir. Tanrının size ve muhterem eşinize uzun ve sağlıklı bir ömür vermesini yürekten dilerim.

22 21 Cevap Yaz
Aliş 10 Kasım 2019 16:45

Bir tek orası kaldıydı orayada bir hançer saplayında kurtulun .

22 26 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi