Eskişehirliler dikkat! Belediyen önemli uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler dikkat! Belediyen önemli uyarı!
A
a

Eskişehir halkına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli bir uyarı geldi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden vatandaşlara "dolandırıcılık" uyarısı geldi. Belediyeden yapılan uyarıya göre, dolandırıcılar, belediye bürokratlarının isimlerinin kullanılarak maddi yardım talebinde bulunuyorlar. Belediye, kendilerini telefonla arayarak Eskişehir Belediyesi bürokratı olarak tanıtarak belediye adına sosyal yardım, sponsorluk veya başka türlü destek ve isteklerde bulunanlara karşı dikkatli olunmasını isterken, söz konusu talepler için arayan numaraların da Cumhuriyet Savcılığı'na bildirilerek suç duyurusunda bulunulabileceğinin hatırlatmasını yaptı.

İşte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin uyarı metni:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,  belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak, maddi yardım talebinde bulunan dolandırıcılar hakkında, iş dünyası mensupları başta olmak üzere vatandaşlarımızı uyardı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Deniz Kaplan olarak veya kendisinin üst kademe bürokratı olarak tanıtmakta ve maddi yardım isteğinde bulunmaktadırlar.
Kendilerini telefonla arayarak, Büyükşehir Belediyesi adına sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve isteklerde bulunanlar kesinlikle dikkate alınmamasını bildiren yetkililer, söz konusu numaraların Cumhuriyet Savcılığı’na bildirilerek suç duyurusunda bulunulabileceğini ifade ettiler.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi