Eskişehirliler'den özür dile istifa et

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler'den özür dile istifa et
A
a

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın Eskişehir hakkındaki yakışıksız sözlerine tepkiler dinmiyor.  Aslen Eskişehirli olan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Çetinbaş’ı istifaya çağırdı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın, Kütahya'nın gelişmişlik düzeyini anlatırken sarf ettiği “Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin” sözleri krize neden olmuştu. Bu sözlerin ardından Çetinbaş’a ilk tepkiler AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve CHP İl Başkanı Sinan Özkar’dan gelmişti. İlerleyen süreçte Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ve Eskişehirsporlu taraftarlar Başkan Çetinbaş’ı Eskişehir’den özür dilemeye ve istifa etmeye davet etmişti. Başkan Çetinbaş’ın Eskişehir hakkındaki yakışıksız sözlerine bir tepki de aslen Eskişehirli olan İzmir’in CHP’li gazeteci Milletvekili Atilla Sertel’den geldi. Milletvekili Sertel yaptığı açıklamada, “AKP Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Eskişehir’e uzattığın dil senin karakterini, insanlık yapını, ahlakını ortaya koyuyor. Ağzından ahlaksızlık akan AKP İl Başkanı olarak tarihe geçtin. Azıcık utanman varsa Eskişehirliler’den özür diler, istifa edersin” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yigit 20 Nisan 2018 14:02

AKP nin teskilat yapisi boyle camur atmayi cok severler hani bir soz var herkesi nasil bilirsin kendim gibi bilirim diye adamlaron ici baska disi basks

0 3 Cevap Yaz
ali 19 Nisan 2018 18:53

ben şahsen 16 yıllık Akape iktidarında istifa edeni hiç görmedim.. o kadar tapeler ses kayıtları görüntüleri sıfırladım babacım lar falan ortaya çıktı bunlarda yine istifa etmek yok..tam tersine ödüllendirildiler..

31 9 Cevap Yaz
Mehmet Cesur. 19 Nisan 2018 17:27

Ne utanması.Bu ve bunun gibiler,din kisvesi altında,böyle ahlaksız söylemlerde bulunuyorlar.Derhal istifa etmeli veya ettirilmeli.

35 10 Cevap Yaz
Musa 19 Nisan 2018 16:25

Utanman var ise özür dile ve git

40 11 Cevap Yaz
ali 19 Nisan 2018 14:54

evet oyu verenler it diyen malum kendisi it chp milletvekiline birşet deyemeyen zavallılar sizlere soylenince zorunzamı gidiyor senin genel başkanını agzı bozuk ona laf soylemeyen ler sizler istedi diye istifa etmeyecek varmı bir diyeceginiz

10 39 Cevap Yaz
memduh 19 Nisan 2018 14:24

Kütahya halkını yobaz kuşatmasında tutmaktan utanmayan bir siyasi çetelik,başka hangi ağzı kmullanacaktı! Kütahya halkının Eskieşeher'ie imrenmesinin sebebini görmüyorsa, kendi gericiliği ile bari utandırmasın!

48 12 Cevap Yaz
ALİ 19 Nisan 2018 12:49

eskişehir halkı başkanı onayladı bu iki haberle: 1 - http://www.anadolugazetesi.com/eskisehir-de-saril-bana-sosyal-deneyi-yapildi-79852.html 2 - http://www.anadolugazetesi.com/eskisehir-de--saril-bana-mutlu-et--deneyi-79759.html

3 2 Cevap Yaz
ali26 19 Nisan 2018 12:37

ne kadar yakışıksız iki komşu ilin bu denli münakaşa etmesi, bunu söyleyen güneydoğulu olsa bişeyler dersin amma kütahyalı olunca ne diyecen ; gözünü aç burası neyse orası da o aynı yani..

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi