Eskişehirli tekvandocular tarih yazdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli tekvandocular tarih yazdı
A
a

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları,  Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda 16 madalya ve 3 kupa kazanarak Eskişehir’in gururu oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 4-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda madalyaları ve kupaları topladı.

Ankara’da yapılan Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasına 1300 sporcu katıldı. Organizasyona 19 sporcu ile katılan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, 6 altın,4 gümüş, 6 bronz madalya ile iki 3.’lük ve bir 5.’lik kupası alarak Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasına damga vurdu. Antrenör Dilek Karakuyulu yaptığı açıklamada gece gündüz çalışmanın, azmin zaferidir. Desteklerini bizden esirgemeyen ve her konuda sonuna kadar destek olan Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyoruz” diyerek sonuçların bir rekor olduğunu ifade etti.

GURUR TABLOMUZ
Toplamda 6 Altın, 4 gümüş, 6 bronz madalya alma başarısı gösteren sporcular;
Gülsena Karakuyulu    Ferdi 1.Busenur Sevük Mix 1., Nazlıcan Etce   Mix 1., Bahadır Can Mix 1., Furkan Mengi Mix 1., Talha Şirin  Mix 1., Dilek Karakuyulu Ferdi  2., Gülsena Karakuyulu Pair 2., Nazlıcan Etce Ferdi 2., Talha Şirin Pair 2., Busenur Sevük Ferdi 3., Bahadır Can Ferdi 3., İslam Bacaksız Pair 3., Feyza Sarı Pair 3., Turgut Hızır Pair 3., Sedanur Kızıl Pair 3.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün şampiyonada kazandığı kupalar ise Türkiye Genç Büyük Bayanlarda 3.’lük Kupası, Türkiye Genç Büyük Erkeklerde 5.’lik Kupası ve Türkiye Genel Klasmanda 3.’lük Kupası oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi