Eskişehirli miniklere bilinçli su kullanımı eğitimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli miniklere bilinçli su kullanımı eğitimi
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), çocuklara İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde bilinçli su kullanımı eğitimi verdi.

Sütiş Eskişehir
Çocuklar için su tasarrufu eğitimleri devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi yaz okulu atölyelerine katılan çocukları İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde misafir etti. 7 - 14 yaş gurubundaki çocuklara; bilinçli su kullanımı, suyun canlı hayatı için önemi, su kaynaklarının korunması, içme ve kullanma suyunun geçtiği aşamalar ve su tasarrufu konularında eğitim verildi. Eğitim sonunda İçme Suyu Arıtma Tesislerini gezen öğrencilere, kullanılan içme suyunun evlere ulaşmadan önce hangi aşamalardan ve nasıl bir arıtma sisteminden geçtiği anlatılarak gözlem yapmaları sağlandı. Eğitime katılan çocuklar su tasarrufu ve bilinçli su kullanımında üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini söylediler.
Eğitim sonunda çocuklara ESKİ’nin çocuklar için hazırladığı "Geleceğimiz Susuz Kalmasın" adlı boyama kitabı hediye edildi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi