Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirli işçi korkunç patlamada yaşamını yitirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli işçi korkunç patlamada yaşamını yitirdi
A
a

Bilecik'te bir demir çelik fabrikasında dün gece yaşanan 2 işçi hayatını kaybetmesine, 1 işçinin de yaralanmasına sebep olan patlama güvenlik kamerasını an ve an yansıdı

Sütiş Eskişehir
Bilecik'te bir demir çelik fabrikasında dün gece yaşanan 2 işçi hayatını kaybetmesine, 1 işçinin de yaralanmasına sebep olan patlama güvenlik kamerasını an ve an yansıdı.
Alınan bilgilere göre, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bağlı Poyra köyü sınırları içindeki Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Bilecik Demir Çelik Fabrikası'nda dün gece 01.30 sularında henüz tespit edilemeyen bir nedenle kazan patlaması yaşandı. Yaşanan patlamada vücutlarında yanık oluşan Gökhan Taştan isimli işçi hafif, Ali Gündoğan ve Enver Güler isimli işçiler ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumu hafif olan Gökhan Taştan Bozüyük İlçe Devlet Hastanesine, ağır olan Ali Gündoğan ve Enver Güler Eskişehir ve Bursa'ya sevk edildi. Ali Gündoğan ve Enver Güler isimli işçiler yapılan tüm müdahalece rağmen kurtarılamadı.
Yaşanan patlama anı fabrikanın güvenlik kamerasına yansıdı. Patlama öncesi 3 işçi alevlerin bulunduğu kazanın yanında görünürken, birden bire büyük bir patlama oluyor. Bir işçi alevler içinden olay yerinden kaçtığı görünürken, patlama sonrası tüm bölüm alevler içinde kalıyor.

Talihsiz işçi Eskişehir'de toprağa verildi
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan bir demir çelik fabrikasında dün gece yaşanan patlamada hayatını kaybeden işçilerden Ali Gündoğar memleketi Eskişehir’de toprağa verildi.
Alınan bilgilere göre, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bağlı Poyra köyü sınırları içindeki Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Bilecik Demir Çelik Fabrikası'nda dün gece 01.30 sularında henüz tespit edilemeyen bir nedenle kazan patlaması yaşandı. Yaşanan patlamada vücutlarında yanık oluşan G.T. isimli işçi hafif, Ali Gündoğar ve Enver Güler isimli işçiler ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumu hafif olan G.T. Bozüyük İlçe Devlet Hastanesine, ağır olan Ali Gündoğar ve Enver Güler Eskişehir ve Bursa'ya sevk edildi. Ali Gündoğan ve Enver Güler isimli işçiler yapılan tüm müdahalece rağmen kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden Eskişehirli işçilerden Ali Gündoğar’ın cenazesi İlahiyat Camiine getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Gündoğar'ın cenazesi, Muttalıp Mezarlığında toprağa verildi.

Mesai arkadaşları gözyaşı döktü
Talihsiz kaza sonucunda hayatını kaybeden Gündoğar için kılınan cenaze namazı sırasında mesai arkadaşlarının gözyaşı döktüğü görüldü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Acı gerçekler 12 Mayıs 2022 18:49

Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olur inşallah. Çoğu fabrika ve işletmede iş güvenliği allaha emanet zaten. Koldan, bacaktan olsan her hangi bir uzuv kaybı yaşasan iş hayatın bitti. Sahip çıkanın olmaz, belki burda çalışmıyordu diye inkâr bile ederler. Normal hayatı hiç saymıyorum bile. Üç paraya, kelle koltukta çalışan işçiler sahipsiz. Sendika hakkın var ama fabrikada on kişi toplanıp sendika için eylem yapsan onu bile çok görüp içeri atıyorlar. Türkiyede işçi olmanın gerçeği malesef budur.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi