Eskişehirli için altına yatırım hayal!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli için altına yatırım hayal!
A
a

Hayat pahalılığı nedeniyle geçinmekten zorlandığını anlatan Eskişehirli vatandaşlar, kuyumcular çarşısında gezdiklerini fakat yatırım yapamadıklarını söyledi. Vatandaşlar, “Maalesef altın yatırımı yapamıyorum. Bu zamanda yapılmaz yani. Millet karnını zor doyuruyor” dedi

Sütiş Eskişehir
Hayat pahalılığı nedeniyle geçinmekten zorlandığını anlatan Eskişehirli vatandaşlar, kuyumcular çarşısında gezdiklerini fakat yatırım yapamadıklarını söyledi. Vatandaşlar, “Maalesef altın yatırımı yapamıyorum. Bu zamanda yapılmaz yani. Millet karnını zor doyuruyor” dedi.
Eskişehirli vatandaşlar, ekonomik sıkıntılar nedeniyle yatırım yapmakta zorlandığını ifade etti. Hayat şartlarının son yıllarda ağırlaştığını anlatan vatandaşlar, altın almanın kendileri için hayal olduğunu söyledi.

“ŞU AN ALTIN PİYASASI DURGUN”
Şu an altın piyasasında durgunluk olduğunu belirten kuyumcu Ercan Arıyürek, “14 Mayıs Seçimlerinden önce altında iyi bir hareket vardı. Bütün insanlar sanki seçim bittikten sonra her şeyin çok yükseleceğini düşündü ve yığılma oldu. Altının fiyatı bin 500 liraları geçti. Ama 28 Mayıs’ta olacak seçimler 14 Mayıs öncesinde oluşan talebi yaratmadı. Altın fiyatı düşer düşüncesiyle piyasa biraz durgun. Ben kuyumcu olarak altın fiyatlarının çıkmasını istemiyorum. Çünkü altın fiyatları çıktığı zaman bizim iş oranımız düşüyor. Altın normal fiyatta kalsın, biz de iş yapalım. Herkes alabilsin” diye konuştu.

Eskişehir altın yatırım kuyumcular 23 05 2023

“ALTIN YATIRIMI YAPAMIYORUM”
Zeliha Atacan, “Maalesef altın yatırımı yapamıyorum. Bu zamanda yapılmaz yani. Millet karnını zor doyuruyor. Ekmeği nasıl alırım diye düşünüyor. Ona göre herkes kararını versin bu seçimde. Ben ilk öğretmen maaşımla bir altın alıp takmıştım koluma. Şu anda imkanı yok” dedi.

“ALTIN ŞU EKONOMİ İÇİNDE YÜKSELİYOR”
Yamen Topal, “Altın fiyatları şu ekonomi içinde yükselmeye gidiyor. Yapacak bir şey yok. Borsa düşüyor, altın çıkıyor. Ben cumhuriyet altını almaya geldim. Yatırım için dövizden daha iyi. Eskiden yatırım için araba alırdım, şimdi altın alıyorum” diye konuştu.

“ALINACAK GİBİ DEĞİL”
Harun Bilgin, “Normal şu hayat şartlarında çok zor. Alınacak gibi değil. Ama iktidar değişirse ne olur bilemem. Ben şu anki şartlardan memnun değilim. Ben emekliyim, 7 bin 500 lira alıyorum. Ev kirası 4-5 bin. Bu para zaten yetmez. Onun için de yatırım yapmak da zor” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Meltem Karakaş
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi