Eskişehirli hakeme şok ceza! TFF hakemliğini bitirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli hakeme şok ceza! TFF hakemliğini bitirdi
A
a

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş - Başakşehir maçının orta hakemi, diğer tartışmalı maç olan Alanyaspor-Fenerbahçe maçının da VAR hakemi olan Suat Arslanboğa'nın profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedildi. 1978 yılında Malatya’da doğan Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa, Eskişehir bölgesi hakemiydi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hakem Suat Arslanboğa’nın Profesyonel Hakemlik Sözleşmesi'nin feshedildiğini açıkladı. TFF, Fenerbahçe'nin kural hatası sebebiyle Alanyaspor mücadelesinin tekrarlanmasına yönelik yaptığı itirazı reddettiğini duyurdu. Açıklamanın ardından Alanyaspor - Fenerbahçe müsabakasının VAR hakemi olan Suat Arslanboğa’nın da Profesyonel Hakemlik Sözleşmesi'nin feshedildiği de belirtildi.

TFF, resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün fesih edildi" ifadelerine yer verildi.
Suat Arslanboğa, Süper Lig’de son olarak 5. haftada oynanan Beşiktaş - Medipol Başakşehir mücadelesinde düdük çalmıştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 2 Ekim 2019 10:36

Mesaj acik ve net ... Bizansin canini yakarsan bitersin ... gariban Anadoluya vurmak serbest ...

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi