Eskişehirli bisikletçilere Almanya'da büyük şok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli bisikletçilere Almanya'da büyük şok!
A
a

2022 UCI Dağ Bisikleti Eliminator Dünya Kupası müsabakaları için Almanya’da bulunan Eskişehirli millî bisikletçi kardeşler Eda ve Gökay Konuk’a ait bisikletler, park halindeki araçlarının içerisinden çalındı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
2022 UCI Dağ Bisikleti Eliminator Dünya Kupası müsabakaları için Almanya’da bulunan Eskişehirli millî bisikletçi kardeşler Eda ve Gökay Konuk’a ait bisikletler, park halindeki araçlarının içerisinden çalındı.
2022 UCI Dağ Bisikleti Eliminator Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden millî bisikletçi Eda ve Gökay Konuk kardeşlerin 26 SA 334 Türkiye plakalı aracına Almanya’nın Düsseldorf kentinde hırsız girdi. Millî bisikletçilerin yarışta kullanacağı bisikletler, aracın içerisinden kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Kupanın Fransa ayağı için başkent Paris’e hareket edecek olan Konuk kardeşler, bisikletlerinin çalındığını görünce şoke oldu. Yerel emniyet güçlerine durumu bildiren milli sporcular, turnuvaya kendi imkânlarıyla katılım sağladıklarını ve bisikletleri olmadığı için Paris’teki yarışa katılamayacaklarını açıkladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Özer 5 Eylül 2022 18:50

Ortadoğudan gelen mülteciler çalmıştır

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi