Eskişehirli antrenörlere ne zaman güveneceksiniz?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli antrenörlere ne zaman güveneceksiniz?
A
a

Eskişehirspor’un teknik adam seçimi ile ilgili TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl açıklamalarda bulundu. Bingöl, “Eskişehirli antrenörlere ne zaman güveneceksiniz” diye eleştiride bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Bingöl, “Öncelikle Eskişehirspor’a antrenör olarak gelen İlhan Var hocaya başarılar dileriz. Bizim antrenörlerimizin dışarda çalışma hakkı varsa, onlarında burada çalışma hakkı vardır, bu başka konu. Maalesef Eskişehirspor yönetimi, bizim çocuklar, Eskişehirli antrenörleri görmezden gelmiş yok saymıştır. Eskişehirli antrenörleri görmeyen yönetim yanlış yapmıştır. Bu ortamda Eskişehirli antrenörlerine güvenmeyeceksiniz ne zaman güveneceksiniz? Bütün takımlar gelen teknik heyetin kadrosuna bir kaç antrenörler verirken siz neden bunu düşünmüyorsunuz? Her dönemde ekonomik sıkıntıdan bahseden yönetim, bu hareketiyle bu şehirden nasıl destek alacaktır merak ediyorum. Yine bu yönetim şu an sahada mücadele eden çocukları yetiştiren hocalarının yüzüne nasıl bakacaktır merak ediyorum. ‘Ben tribünden geldim, biz bize yeteriz’ nasıl diyecek merak ediyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses64 10 Ekim 2020 17:17

Yönetimin kendine güveni ve takıma inancı olmayınca böyle saçma sapan karar almasını yadırgamamak lazım.Kendilerini ve taraftarı aldatmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Neşteri vuracak bir yönetim lazım bu yönetim onu yapamaz...Zaman kaybından başka bir şey değil yaptıkları.Zaman da Eskisehirspor camiası aleyhine işliyor.Korkarim ki camiya taraftarını da yitiriyor .

0 4 Cevap Yaz
Sezar 10 Ekim 2020 11:38

Nasıl olsa düşeceğiz, idare etsin düşüncesiyle getirilmiş belli ki. Olmayacak duaya amin deyip kariyerli hocalara masrafa bence de gerek yok.

1 4 Cevap Yaz
ess 10 Ekim 2020 10:54

eleştiri üzerine not: eğer biri sizi bir işten önce o iş hakkında eleştiriyorsa, art niyet aranmamalıdır. eğer biri susuyor ve sizin hata yapmanızı bekleyip ondan sonra eleştiriye başlıyorsa orada art niyet vardır.

0 4 Cevap Yaz
NeFeR 10 Ekim 2020 10:08

Ne zaman Eskişehirspor İçin uğraşan Bir Antrenör Gelirse O zaman İnanacağız

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi