Eskişehir ziyareti sonrası Erdoğan talimatı verdi, eski stat...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ziyareti sonrası Erdoğan talimatı verdi, eski stat...
A
a

Eskişehir'in yaklaşık 2 yıldır kullanılmayan Eskişehir Atatürk Stadı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milletvekili Nabi Avcı'ya stadyumun yerine zaman kaybetmeden şehir parkı yapılması için talimat verdi.

Sütiş Eskişehir

Şehir parkı olacak

Sakarya Gazetesi'nin haberine göre; 2 yıldır kullanılmayan Atatürk Stadyumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 17 Şubat Cumartesi günü AK Parti 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Stadyumu ile ilgili yeni bir talimat verdiği öğrenildi. Erdoğan, stadyum ile ilgili uyarıda bulunarak stadın yıkıp biran önce şehir parkı yapılmasını istedi.

Biran önce çözülsün

Konu ile ilgili konuşan Nabi Avcı "Cumhurbaşkanımız stad ile ilgili sorunların biran önce çözülmesini istedi. Buranın yıkılıp acilen şehir parkı yapılması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanımız Eskişehir'deki park sorununu da gözönünde bulundurarak parkın altının otopark yapılması gerektiğinin altını çizdi" dedi.

Kaynak : Sakarya Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh 27 Şubat 2018 11:34

Vilayet meydanı yıkılarak, bu binalar yenilenmeli. Asıl Meydana çekilecek yer,Sıcak Sular rezaletinin temizlenerek, Tranvay hattının yer altına alınarak ve Porsuğun meydanhdanh dolaştırılarak, gerçek bir şehir meydanı ortayla konabilir.

2 1 Cevap Yaz
Murad 27 Şubat 2018 10:24

Eskişehirde en buyuksornlardan birtanesi de kapalı pazar altı hafta da bir gün pazar kurulup diğer günlerde otopark olarak kullanılarak sokak pazarından kurtulmuş olur ve iki sorunda çözülmüş olur

0 1 Cevap Yaz
Mehmet Akif 27 Şubat 2018 01:17

Meydan olsun, mitingler bu alanda yapılsın.

0 0 Cevap Yaz
Cumhur 26 Şubat 2018 22:52

Nasıl kullanılmıyor kurtuluş spor 3 yıllık kiralama yaptı biraz araştırın haber yapmadan ve orda maçları oynuyor antreman yapıyor

1 0 Cevap Yaz
Efe 26 Şubat 2018 17:26

Parkın altının otopark olması çok isabetli olur

0 5 Cevap Yaz
Eyüp Sarıkaya 26 Şubat 2018 16:50

Çok güzel olur. Yerinde bir karar.Eskişehir e yakışır.Ulaşım sorunu da çözülürse çok iyi olur.Tramvay hattı tıp fakültesinden geçirilip yeni stadyuma bağlanmalıdır.Acil olarak ele alınmalıdır.

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi