Eskişehir yok sayılıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir yok sayılıyor!
A
a

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’ndan tarifeli uçak seferlerinin bir türlü başlatılmaması yeniden Meclis gündemine taşındı

Sütiş Eskişehir

"Eskişehir'e uçak seferleri başlatılsın"

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün 2015 ve 2016 yılı hesap görüşmeleri sırasında söz alan CHP’nin Eskişehirli Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Atilla Sertel, havalimanının kontrolünün DHMİ’ye devredilmesi ve işbirliği sağlanarak Eskişehir’de tarifeli uçak seferlerinin başlatılması önerisinde bulundu.

"Sadece Eskişehir değil, tüm Türkiye kazanır"

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer “Bizler sadece Eskişehirli olduğumuz için bu seferleri istemiyoruz. Eskişehir’i görmek isteyen yurttaşlarımız için, Eskişehir’e yaşayıp memleketine gitmek isteyen Ağrılı, Vanlı hemşehrilerimiz için de bu seferleri istiyoruz. Bu seferler başlarsa sadece Eskişehrimiz, Eskişehirli yurttaşlarımız değil tüm Türkiye DHMİ kazanır” dedi.

"Binlerce kilometre uzağaya gönderiyoruz ama..."

TBMM Dışişleri Komisyonu’nda Şili’ye uçak seferlerinin başlatılmasına ilişkin anlaşmanın görüşmeleri sırasında da söz alan Çakırözer, “Yüzlerce, binlerce kilometre uzaktaki Şili’ye Türk uçaklarını gönderiyoruz ama Eskişehir’e gelince seferleri başlatmıyoruz. Eskişehirlilerin Van’a, Ağrı’ya, İstanbul’a giderken ulaşımını sağlamak da Ulaştırma Bakanlığının, Türk Hava Yollarının asli görevi olmalıdır” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi