Eskişehir yerli otomobilde "plakaya" talip

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir yerli otomobilde "plakaya" talip
A
a

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilecek olan yerli otomobilin Eskişehir'in plakası olan 26’ıncısına talip olduklarını ifade etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla tanıtılan yerli otomobil hakkında değerlendirmede bulundu. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilecek olan yerli otomobilin hem yurt içinde hem de yurt dışında ilgiyle takip edildiğini belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, en kısa zaman içinde yerli otomobili yollarda görmeyi arzu ettiğini dile getirdi. Türkiye’nin dünya ile rekabet edebilen, zamanı yakalayan yeni markalara ihtiyacı olduğunu belirten Güler, yerli otomobilde de bu vizyon ile yola çıkıldığını ifade etti.

GELİŞİME KATKI SAĞLAR

Türkiye’nin katma değeri yüksek olan ve tüm dünyada rağbet gören teknolojik ürünler imal etmesi gerektiğine dikkat çeken Güler, yerli otomobilin yalnızca ülkemizin değil dünyada da önemli bir marka haline gelmesini ümit ettiklerini söyledi. Yerli otomobilin ihracat potansiyelinin de yüksek olduğunu belirten Güler, bu sayede ülkemizin ihracatına da katkı sağlanacağını dile getirdi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nu çalışmalarından dolayı tebrik eden Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üretilen 26’ıncı yerli otomobile de talip olduklarını söyledi. Güler, Eskişehir Ticaret Odası olarak milli ve yerli üretimi desteklediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kızılcıklı Tayfa 4 Ocak 2020 18:18

Eskişehir'in bilinçli kaliteli işçiliğine sanayisine yakışan arabanin enazindan bı parçasıni üretmeye talip olmaliydik.Vizyona bak plakaya talip olmak nedir

0 3 Cevap Yaz
Recep Habuk 4 Ocak 2020 14:36

Otomobilin Plakasına değil Üretimine Sahip çıkılmalıydı.58 yıl önce Eskişehirde yapılan Devrim Otomobilini bugün Müzelik olsun veya önüne arkasında bol bol resim çektirelim diye değil,Hele hele günümüz Teknolojisiyle Sahipsiz Şehir Eskişehirde pek tabi yapabilirdik.

0 4 Cevap Yaz
braaavo!!!! 4 Ocak 2020 12:36

biz diyoruz ki "yerli otomobil eskişehir'de üretilsin de kentimiz para kazansın" ama sırf chpli belediye diye bize verilmiyor. eto başkanı da küfreder gibi plakaya talip oluyor. bi an için otomobilin bi parçasını da biz yapıcaz sandım. meğer 26. arabayı alacakmış. tabi almak için önce üretmek gerekir. uçak da üretiyorduk fos çıktı. bakalım ne olacak...

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi