Eskişehir yer yer sağanak yağışlı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir yer yer sağanak yağışlı
A
a

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre bugün Eskişehir'de çoğunlukla geç saatlerde yer yer sağanak yağışlar beklenmekte.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu: Kentimizde beklenen en yüksek sıcaklık 26 derece, en düşük sıcaklık ise 14 derece olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Eskişehir, Kütahya, Adana'nın iç kesimleri, Osmaniye, Ankara'nın batısı, Çankırı ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden, Akdeniz kıyıları ile zamanla doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.


5 İL İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Öte yandan yine Metororolojiden 5 il için son dakika sağanak yağış uyarısı geldi.

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın illeriyle ilgili yapılan uyarıda; şiddetli sağanak yağış beklendiği bilgisi verilip vatandaşlar, yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu) karşı tedbirli olmaya davet edildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi