Eskişehir yarından itibaren...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir yarından itibaren...
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin edilirken, kentte yarından itibaren sağanak yağış bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Havaların hissedilir derecede derecede düşmesiyle birlikte son hava tahminleri vatandaşların gündeminde yer aldı. 5 günlük rapora göre yurt genelinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Ani sel, su baskını, yıldırım ve fırtınaya karşı dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıldı. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin edilirken, yarından itibaren kentte sağanak yağışın olması bekleniyor. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıklar 4 ila derece azalacak.  Yağışlar yer yer gök gürültülü Sağanak ve yerel olarak kuvvetli olacak. İstanbul'da ise yerel olarak gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesin'de hava durumunun parçalı ve az bulutlu,  sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın: batı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR 8°C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu
ANKARA 10°C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu
ÇANKIRI 8°C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu
KONYA 13°C, 23°C
Az bulutlu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi