Eskişehir Valisi Çakacak Şehir Hastanesi'ni inceledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valisi Çakacak Şehir Hastanesi'ni inceledi
A
a

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak hizmete açılmasına artık günler kalan Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Sütiş Eskişehir
Vali Özdemir Çakacak, yapımı devam eden 1081 yatak kapasiteli Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki alt yapı çalışmalarının koordinasyon içerisinde yürütülmesine yönelik olarak; Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları, OEDAŞ, Telekom ve yüklenici firma yetkilileri ile bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Son model teknolojik donanıma ve 5 yıldızlı otel odası konforuna sahip olacak hastanenin en yakın sürede hizmete gireceğini söyleyen Vali Çakacak, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 'Sağlıkta Dönüşüm Programı' çerçevesinde, vatandaşların sağlık alanında ulaşılan en son teknolojik hizmetlerden faydalanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Eskişehir’e yapılan büyük yatırımlardan birisi olan 1081 yatak kapasiteli ‘Eskişehir Şehir Hastanesi’ nin bölgemiz ve ilimiz açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

İnşaat yapımında artık sona gelindiğini açıklayan Vali Çakacak, eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, hastanenin yakın zamanda faaliyete geçeceğini ifade etti.

Vali Çakacak’a bu incelemelerinde; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, yüklenici firma temsilcisi ve ilgili kurum yetkilileri eşlik etti.


Foto Galeri
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi