Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir Valiliği uyardı: Daha da düşecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valiliği uyardı: Daha da düşecek!
A
a

Eskişehir Valiliği, bölgemizin soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisi altına gireceğini hatırlatıp, sıcaklıkların daha da düşeceği uyarısında bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir Valiliği, Eskişehir ve çevresinin Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisi altına gireceğini hatırlatıp, sıcaklıkların daha da düşeceği uyarısında bulundu.
Bu düşüşün kuvvetli buzlanma ve don olaylarına sebep olacağı uyarısında bulunulurken, vatandaşların dikkatli olması çağrısı yapıldı.

İşte Eskişehir Valiliğinin açıklaması;
Bölgemiz bugün (15.01.2021) ilk saatlerden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemlerin etkisi altına girecek. Bu sistemlerle birlikte mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölge genelinde azalarak mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Bugün (15.01.2021) ve hafta sonunda sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 6 derece altında seyredeceği, Hafta başında ise (18.01.2021) sıcaklıkların daha da düşeceği ve bölge genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin de altına düşmesiyle birlikte, Bursa genelinde orta, diğer yerlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi