Eskişehir Valiliği'nden son dakika uyarısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valiliği'nden son dakika uyarısı
A
a

Eskişehir Valiliği Çarşamba akşam saatlerine kadar mevsim normallerin üstünde sürecek olan hava sıcaklıkları konusunda vatandaşları uyardı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir hava durumu rekor sıcaklıkları göstermeye devam ediyor. Eskişehir Çarşamba akşamına kadar sıcak hava dalgasının etkisi altında olacak ve rekor sıcaklıklar devam edecek.

Eskişehir Valiliği mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları konusunda bölge halkını uyardı.
 
Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, rekor hava sıcaklıkları 20 Mayıs Çarşamba akşam saatlerine kadar devam edecek ve 21 Mayıs Perşembe gününden itibaren yurdun kuzey batı kesimlerinden başlayacak serin ve yağışlı sistemin etkisiyle, sıcaklıklar kademeli olarak düşerek mevsim normallerine inecek. Valilik, önümüzdeki 3 gün boyunca özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlıların aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları konusunda vatandaşları uyardı. Ayrıca, tarım ile uğraşan vatandaşların ürünlerini ve çiftlik hayvanlarını sıcak havanın olumsuz etkilerinden korumak amacıyla  dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi