Eskişehir Valiliği'nden flaş kararlar: O kısıtlama kalktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valiliği'nden flaş kararlar: O kısıtlama kalktı!
A
a

Eskişehir Valiliği, Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu'nca alınan yeni koronavirüsle mücadele tedbirlerini duyurdu, yeni kararlar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında toplum sağlığını korumak ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutmak için pek çok tedbir kararının alınarak, uygulamaya geçirildiği belirtildi.
Vaka sayılarında görülen düşüş ve salgının seyrinde yaşanan yavaşlama sonrasında geçtiğimiz kontrollü normalleşme sürecinde ulaşım faaliyetlerinde etkinliğin sağlanması ve seyahat edenlerin mağdur olmaması için alınan yeni kararlar açıklandı.
Buna göre, yolcu taşımacılığı faaliyeti gerçekleştirmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca düzenlenen B1, B2, D1, D2 ve D4 yetki belgesi eki taşıt belgesinde kayıtlı olan taşıtlar, başta HES kodu sorgulanması zorunluluğu olmak üzere Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde belirtilen tedbirlere uymak kaydıyla ruhsatlarında belirtilen yolcu kapasitesi oranında yolcu alabilecekler.
Aynı zamanda, terminal ve gar binalarında bulunan yeme içme yerleri, Sağlık Bakanlığınca belirtilen tedbirlere uymaları kaydıyla çalışma ruhsatlarında belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet gösterebilecekler.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi