Eskişehir uzun süredir bekliyordu, nihayet yarın...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir uzun süredir bekliyordu, nihayet yarın...
A
a

Eskişehir için yapılan son tahminlere göre, Eskişehir'de hava sıcaklıkları yarından itibaren mevsim normaller,ne dönüyor. Ayrıca kentte hafta sonu boyunca gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var.

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün Eskişehir için yaptığı son tahminlere göre, bir haftadır etkisi gösteren aşırı sıcaklar kenti yarından itibaren terk ediyor. Günlerdir mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyreden sıcaklıklar yerini mevsim normallerine bırakıyor. Sıcaklıkların 8-9 derece birden azalarak 28-27 derecelere kadar düşeceği tahmin ediliyor. Ayrıca Eskişehir'de 7 Ağustos Cumartesi ve 8 Ağustos Pazar günleri gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu boyunca etkisini gösterecek olan yağışlar yeni hafta itibarı ile yerini parçalı bulutlu bir gökyüzüne bırakacak. Önümüzdeki hafta da sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği ön görülüyor.
Bugün ise bölge genelinde öğle saatlerine kadar az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmesi nedeniyle, öğle saatlerinde (11:00 - 16:00 saatleri arasında), başta yaşlılar, çocuklar ve kronik sağlık problemi olanların muhtemel risklere karşı (Güneş çarpması vb.) dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Eskişehir 5 günlük hava durumu tahmini

  • 6 Ağustos Cuma: Açık, en düşük 20, en yüksek 37 derece.
  • 7 Ağustos Cumartesi: Gök gürültülü sağanak yağış, en düşük 21, en yüksek 28 derece.
  • 8 Ağustos Pazar: Gök gürültülü sağanak yağış, en düşük 18, en yüksek 27 derece.
  • 9 Ağustos Pazartesi: Parçalı bulutlu, en düşük 18, en yüksek 29 derece.
  • 10 Ağustos Salı: Az bulutlu, en düşük 14, en yüksek 30 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi