Eskişehir treninde "evcil hayvan" kavgası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir treninde "evcil hayvan" kavgası!
A
a

Eskişehir Tavşanlı arasında çalışan trene yanında taşıdığı evcil hayvanı ile binen kadın, kondüktör tarafından indirilmek istenince olay çıkardı, tren 2 saat hareket edemedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Yanında taşıdığı evcil hayvanı ile birlikte trene binerek yolculuk yapmak isteyen kadın kondüktör tarafından indirilmek istenince trenin 2 saat gecikmesine ve yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu. 
Olay, Eskişehir istikametinden Kütahya, Tavşanlı istikametine giden bölgesel trende meydana geldi. Yanında taşıdığı hayvana bilet almadığı ve kurallara uygun olmadığı gerekçesi ile kondüktör tarafından uyarılan daha sonra da trenden indirilmek istenen kadın, kondüktöre hakaret etmesi üzerine araya giren yolcularlara da sözlü hakaretlerde bulundu. Sözlü hakaretlerin dozunu kaçıran kadının trende yolculuk yapan diğer vatandaşlara da fiziki müdehalede de bulunduğu iddia edildi. Olay sonrası Sabuncupınar tren istasyonunda şahsın yeri değiştirildi. Trenin Kütahya garına gelmesi ile birlikte ihbar üzerine olay gelen jandarma ekipleri kadından şikayetçi olan darp mağduru yolcuların ifadesini almak üzere karakola götürüldü. Trenin 2 saat rötar yapmasına ve yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden olan ismi açıklanmayan Kadın hakkında çevreye rahatsızlık vermek, kolluk kuvvetlerine kimlik ibraz etmemek,trenin yola devam etmesine engel teşkil etmesi ve kurallara uygun olmayan bir şekilde trene hayvan soktuğu için soruşturma açıldığı bildirildi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ALTAY 3 Ekim 2019 15:21

Yorumlarıniz da düşünceleriniz gibi saçma ve ahlaki değil.evcili ve kendisi iki kişi mağdur değil ama,diğerleri mağdur..siziniz kafaniz buna basıyor çünkü.yaptığı çokdoğru hareket,hakkını arıyor olması ile ilgili ne ingilizce öğretmenliği kalmış ne saygısızlığı.bu ne cüret,bu ne aymazlık?hepiniz empati yoksunu birer zavallısınız.haberin veriliş biçimi bile yanlış.kendisine saygı bekleyen karşısındaki kişiye de saygı gösterecek.ne yapmış kadın, hakkını aramış.ki,trenler uçaklar evcil taşıyor.otobüsler de ne yazık ki bagajı bile çok görüyorlar.keşke ona da daha insana yaraşır bir düzenleme getirseler.CAN TAŞIYORSUN,EŞYA DEĞIL.evcilini geri de bırakmayan adamın eli öpülür.ama sizler için farketmez nasılsa hayvan değil mi.sizin gibiler sokağa terkeder defolur gidersiniz.kendini hayvandan üstün gören aciz varlıktır insan.halbuki sizden tek farkları konuşamıyor olmaları.bunu bile idrak edemiyorsunuz.bencilsiniz..yeryüzünün en acmasız,ahlaksız,türü insan.VE hala insan öncelikli muhabbetler.

0 0 Cevap Yaz
Hektor 22 Temmuz 2019 14:44

Sözüm ona hayvan sever(!) olan bu kadının maalesef insanlara sevgi ve saygısı yoktur..toplum içinde bu gibiler de çoktur. Hem eğitim hem ceza şart.

0 2 Cevap Yaz
Adsız

Bu bayan zaten egitimcim guyaa eskişehirin önde gelen özel okulunda ingilizce öğretmeni. Yazıklar olsun çocuklara ingilizce nasıl hakaret edilir onu öğretiyor galiba

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi