Eskişehir temsilcisi Selkaspor'dan şok karar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir temsilcisi Selkaspor'dan şok karar!
A
a

Eskişehir'i Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde temsil eden Selkaspor şok bir kararla Türkiye Hentbol Ligi ve Avrupa Kupaları mücadelelerinden çekildiğini açıkladı. Alınan bu karar Eskişehir spor camiasında büyük üzüntü yaşattı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir ekibi Selkaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

Şehrimizin spor hafızasında geçmişten beri var olan hentbol sporunu yeniden canlandırma ve bu sporu tüm platformlarda daha yukarılara taşıma arzusuyla çıktığımız yolculukta; bize eşlik eden tüm sponsorlarımıza, Eskişehir halkına ve Eskişehir medyasına teşekkürü bir borç biliriz.

Bununla birlikte; kuruluşundan bu güne kulübümüzün yaptığı tüm mücadelelerde emeği geçen tüm antrenör ve sporcularımıza da teşekkür ederiz.

Görmüş olduğumuz bu samimi desteklere rağmen şehrimizde amatör sporlara destek olması beklenen kurum ve kuruluşların bizimle aynı heyecanı paylaşmadığını üzülerek görmekteyiz. Ayrıca; Türkiye’de hentbolu yönetenlerin bu spor dalında rekabet ortamını ortadan kaldıran yönetim anlayışının sonucu olarak Türk hentbolunun ulusal ve uluslararası platformlarda beklenen gelişmeyi gösteremeyeceğini maalesef tecrübe etmiş bulunmaktayız.

Gelişen bu koşullar altında, kulübümüzün kurulduğu günden itibaren koymuş olduğu başarı odaklı hedeflere ulaşmasının mümkün ve sürdürülebilir olmadığını görmekteyiz. Bu sebeple, şehrimizi temsil etmeye hak kazandığımız Avrupa Kupalarına ve Türk Hentbolu Liglerine bundan sonraki süreçte katılmama kararımızı üzülerek tüm spor kamuoyuna duyururuz.

Buna rağmen bilinmesini isteriz ki; Selka ailesi olarak amatör spor ve sporculara desteğimiz her zaman devam edecektir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mehmet 19 Haziran 2019 15:11

yazık ya. ekonomik kriz heryeri vuruyor

0 0 Cevap Yaz
es es 19 Haziran 2019 12:25

Önce Eskişehir Basket şimdi de Selka. Güzel Eskişehir'imizi rezil etmeye devam edin. Bu işlere baştan girerken doğru hesaplar yapmadınız mı? Başkalarına güvenerek yola mı çıkılır? Hiç teşebbüs etmeseydiniz daha doğru olacaktı. Yazıklar olsun.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi