Eskişehir Stadı'na "geçici" LED panolar takıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Stadı'na "geçici" LED panolar takıldı!
A
a

Eskişehirspor'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından söz verilen LED reklam panelleri sonunda Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’na yerleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehir'de 25 Mart 2019'da oynanan Türkiye-Moldova UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söz verdiği LED reklam panoları hala temin edilemezken onların yerine kullanılacak geçici paneller stada yerleştirildi. Merakla beklenen LED reklam panolarının üretimi henüz bitmediği için şimdilik yerlerine geçici reklam panoları konuldu. LED reklam panolarının üretimi bitirilip teslim edildiğinde geçici panolarla değiştirikecek.

Eskişehirspor yönetiminden açıklama

Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’na LED paneller kuruldu. Eskişehirspor resmi internet sitesinden konu ile ilgili, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle tedarik edilen LED reklam panelleri üretim sürecindedir, bu süreçte yerine ikame edilen ve kendi panellerimiz gelene kadar kullanacağımız LED’ler stadımıza ulaşmış ve kurulumu tamamlanmıştır. Reklam için işbirliği yapmak isteyen renktaşlarımızın dikkatine sunarız. Reklam İletişim: 0 (532) 788 98 84” denildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
--- 20 Eylül 2019 23:21

EsEs bitirdiler.Eski başkanlar ve yönetim kendi aralarında maç yapsınlar.

0 1 Cevap Yaz
Led 20 Eylül 2019 13:25

emanet Led ler çok sönük ve ebatları küçük Tv den izlerken hangi reklam var belli bile olmuyor maalesef..inşallah emanet Led ler bizde kalıcı olmaz bize ait olan Led ler bir an evvel gelir..

0 1 Cevap Yaz
pompeo 20 Eylül 2019 12:21

yav arkadass ... ne üretimmis bu böyle ...

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi