Eskişehir söz konusu olunca TFF...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir söz konusu olunca TFF...
A
a

Eskişehir'in Üst Klasman hakemi Suat Arslanboğa’nın TFF tarafından sözleşmesinin feshedilmesine bir tepki de Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Bingöl’den geldi. Bingöl, “Arslaboğaya yapılanlar Eskişehir’in ne kadar sahipsiz olduğunun örneğidir” dedi.

Sütiş Eskişehir
TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Eskişehirspor ve Eskişehir’in ne kadar sahipsiz olduğunun örneğidir Suat Aslaboğaya yapılanlar. Bu şehir bu kadar sahipsizliği hak etmiyor. Seçilmişler ve atanmışlar neden bu kadar duyarsız kalıyorlar anlamakta zorluk çekiyoruz. İlimizi başarıyla temsil eden önemli bir hakemimizin, iyi niyetli olmayan futbolcular yüzünden profesyonel sözleşmesi fes ediliyor. Verdikleri hatalı kararlarla bazı takımları küme düşüren, bazı takımları şampiyon yapan hakemler hala düdük çalarken Eskişehirli hakemler olunca acımasızca görevden el çektirebiliyorlar. Hiç bir seçilmiş ve atanmıştan ses soluk çıkmıyor. Bu şehir bu ölüm sessizliğini ve vurdumduymazlığı kabul etmez etmemeli. Siyasî iradeler gücünü göstermeli ve bu yapılan hukuksuzluğa haksızlığa ses çıkarmalıdır. Bu kararı alan TFF ve onun kurullarını kınıyorum. Bu kararın adil olmadığını ve gözden geçirilmesini istiyor ve bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 6 Ekim 2019 03:03

Suat Arslanboğa'yı bizim TS kupa maçında yaptıkları için pek sevmem. Ancak Zekeriya Alp'in gerekçelerini okuyunca kendisine haksızlık yapıldığına inandım. O gerekçelerle hakem atılırsa MHK da süperlig hakemi kalmaz. Tabii MHKnin dişleri herkesi ısıramıyor. Onlar da güçleri yettiğine dünyayı dar ediyorlar.

0 0 Cevap Yaz
Almanvari 5 Ekim 2019 12:03

Sevgili basın yukarıdaki yazıyı iyi okuyun. Çok taraflı düdük çalınca objektif olunmuyor güçsüz olunuyor. MV sayımız da bunun yansıması. Denge... Bir Eskişehir'de böyle yetiştik haklısınız. Her kesimden arkadaşımız dostumuz vardır. Çok büyük bir aile gibi. Ama bu Ankara'da prim yapmıyor. Bak ARif Anbar'ın bugünkü yazısını okuyun. Eskişehir'e verilen destekler hele ki Yerel Seçimlerden sonra bitti. Neyse hayırlısı olsun. Vatan sağolsun.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi