Eskişehir sizden mucize bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir sizden mucize bekliyor
A
a

TFF 3. Lig’in 29’uncu haftasında Eskişehirspor yarın sahasında Çatalcaspor’u ağırlayacak. Ligde kalma umutlarını zora sokan Şimşekler, rakibini yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor,art arda aldığı mağlubiyetlerle ateş hattının dibinde yer alıyor. Kümede kalma umutlarını iyice zora sokan Siyah Kırmızılı ekip artık mucizeleri kovalayacak. Her ne kadar puan farkının 6 olması biraz olsun camiayı biraz olsun umutlandırırken oynanan kötü ve ruhsuz futbol bu umutları da haftalar ilerledikçe bitirdi. Siyah Kırmızılı ekip yarın bu kötü gidişatına son vermek istiyor.

BU MAÇ SON ŞANS

Yarın Eskişehirspor’un saat 15.00’te konuk edeceği Çatalcaspor 32 puanla 11’inci sırada yer alıyor. Kırmızı Şimşekler ise 23 puanla son sırada. Takımın hedefi Çatalcaspor engelini aşıp aradaki farkı 6’ya indirip ateş hattını hemen üstündeki takımlarla makasın açılmasını engellemek. Aksi bir sonuç ise artık şu an bile mucize gibi görünen kümede kalma iddiasını tamamen bitirir. Zorlu karşılaşma yarın saat 15.00’te Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Eskişehir sizden mucize bekliyor 15.04.2023
SERDAR GERİ DÖNÜYOR

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Serdar Sudun, geçtiğimiz hafta Ağrıspor ile oynanan karşılaşmada forma giyememişti. Cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden takip etmek zorunda kalan Serdar’ın cezası sona erdi. Deneyimli futbolcu yarın saat 15.00’de oynanacak olan Çatalcaspor karşılaşmasında forma giyebilecek.

Eskişehir sizden mucize bekliyor 15.04.2023
YUNUS VE İSMAİL CEZALI

Eskişehirspor’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Yunus Emre Alagöz, yarın ki karşılaşmada forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta Ağrıspor ile oynanan karşılaşmada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Yunus mücadeleyi tribünden takip edecek. Teknik direktör Ali Onur Cerrah’ın Yunus’un yerine Hamza Ok’u oynatması bekleniyor.


ÖMER OYNAYABİLİR

Eskişehirspor’da 2 haftadır sakatlığı bulunduğu için forma giyemeyen Ömer İnan’ın yarınki mücadelede oynayabileceği öğrenildi. Takımla birlikte antrenmanlara çıkan deneyimli futbolcunun kendini iyi hissettiği belirtildi. Ömer, forma verildiği takdirde kritik maçta forma giyebilecek.


DÜDÜK KAMALAK’TA OLACAK

TFF 3. Lig’in 29’uncu haftasında yarın oynanacak olan Eskişehirspor-Çatalcaspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez hakem kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kritik mücadelede Diyarbakır bölge hakemi Burak Kamalak düdük çalacak. Kamalak bu sezon Eskişehirspor’un Derincespor’a yenildiği maçta 4’üncü hakem olarak görev yapmıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ekici26 15 Nisan 2023 16:15

Onurhan uyanık eray bartu eren arda okumuş, tolga serdar sudun ilker mutlaka ilk 11 de olmalı güçsüz isyeksiz yeteneksizleri kadroya almayın.

0 0 Cevap Yaz
Fatih 15 Nisan 2023 13:45

Mucize değil ite kaka bir şekilde 3 puan alacaklar.Başka çaresi yok.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi